Over de risico's van coronavaccins wordt gezwegen

Gisteren meldden we dat de Europese Unie de strenge vaccinatieregels versoepelen, zodat vaccins sneller beschikbaar komt.Maar is dat wel een goede ontwikkeling? De risico's kunnen ingrijpend zijn - en afgaande op de haast waarmee politici en farmaceutische bedrijven vaccinaties willen uitvoeren blijkt ons inziens een heel andere agenda dan de volksgezondheid.

Het is ongelooflijk, maar tegelijkertijd verontrustend nieuws. Het bedrijf Curevac uit het Duitse Tübingen mag nu hun vaccin voor het Covid 19-virus testen op mensen. Volgens de eerste rapporten zal dit er echter niet meer toe leiden dat het vaccin dit jaar op de markt gebracht kan worden.

Het kan nauwelijks dramatischer. De Duitse bondskanselier Angela Merkel schonk aanvankelijk 300 miljoen euro aan belastinggeld aan het bedrijf, officieel bestemd voor onderzoek. Het Paul Ehrlich Instituut heeft nu toestemming gegeven om het vaccin in een klinische proef te laten testen. Hiervoor zullen vrijwilligers beschikbaar zijn. Volgens een bericht zullen in juni de eerste slachtoffers vrijwilligers worden ingeënt.

BioNTech, een bedrijf waarin Bill Gates en Curevac een belang in hebben, had al vergelijkbare goedkeuring gekregen. De onderzoeken moeten op hun beurt worden uitgevoerd bij 168 '"gezonde" mensen. De vaccinatie zal bij 144 proefkonijnen worden toegediend en de dosis wordt geleidelijk verhoogd.

We hebben het hier over mRNA-vaccins, waarover we eerder kritisch hebben geschreven. Dit zijn zogenaamde "boodschappersubstanties" die "bouwinstructies voor de aanmaak van eiwitten" zouden moeten bevatten. Een eiwit van het Sars-CoV-2-virus moet hier worden gereproduceerd. Het lichaam moet het als "vreemd" identificeren en vervolgens antilichamen aanmaken.
Critici zien deze vorm van vaccinatie uiteindelijk als een risico van genetische manipulatie, wat onbeheersbaar is. In dit opzicht is het risico aanzienlijk groter dan bij conventionele vaccinatiemethoden, wat in dit geval jaren van onderzoek en testen in beslag zou nemen. Dat zulke proefvaccins überhaupt bestaan schrijven critici toe aan het feit dat dergelijke vaccinatiemethoden onder politieke druk staan ​​- er wordt ook gezegd dat Bill Gates met deze ontwikkeling bijzonder gelukkig moet zijn. Zeer kritische waarnemers gaan ervan uit dat risico's hier zelfs bewust worden geaccepteerd.

Het is sowieso oppassen met de vaccins die in ontwikkeling zijn.

Zo heeft de Britse journalist Ben Fellows onlangs aangekondigd dat hij door een klokkenluider bij farmaceutisch bedrijf Glaxo Smith Kline (GSK) is benaderd. Volgens Fellows is de insider van mening dat het favoriete eindproduct van het door hen ontwikkelde COVID-19-vaccin antigenen bevat die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Zie de video hier.

Voordat de journalist ingaat op de informatie van de klokkenluider van GSK, legt hij uit dat dr. Andrew Preston, van het Milner Centre for Evolution and Department of Biology and Biochemistry van de Bath University, de COVID-19-vaccinproeven leidt. Volgens Fellows deed hij onderzoek om erachter te komen of er links waren naar de beruchte Bill and Melinda Gates Foundation.

Hij zegt vastgesteld te hebben dat dr. Preston van de BMG Foundation £ 28 miljoen ontving. Bovendien zouden miljoenen dollars naar zijn "medewerkers" moeten zijn gestroomd. Hij doelt dan op professoren en artsen die in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten werken. Waar Ben Fellows duidelijk de aandacht op wil vestigen zijn de overlappende belangenconflicten die de scheidslijn tussen farmaceutische bedrijven en wetenschap steeds meer vervagen.
Dr.Andrew Preston onderhoudt ook een nauwe samenwerking met Glaxo Smith Kline. De farmaceutische gigant bezit 's werelds grootste vaccinfabriek in Waver, België, waar dagelijks twee miljoen doses met verschillende vaccins worden geproduceerd.

Terug naar de GSK-klokkenluider. Zoals de journalist meldt, beweert hij te hebben vernomen dat het COVID-19-vaccin al is voltooid en naar verluidt een verscheidenheid aan antigenen bevat. Fellows zegt dat het vaccin eigenlijk een "chemisch brouwsel" is.

De insider heeft een lijst met ingrediënten aan de journalist gelekt om zijn beweringen te ondersteunen. Onder andere zouden humaan choriongonadotrofine (hCG-antigeen) en 37 verschillende carboxy-terminuspeptiden (CTP) in het COVID-19-vaccin zijn toegevoegd. De hCG-vaccinatie werkt volgens het principe dat antilichamen worden geïntroduceerd die combineren met het lichaamseigen hCG en het biologisch inactief maken. Van de 63 vrouwen aan wie GSK het hCG-antigeen heeft toegediend, zijn er 61 onvruchtbaar geworden, zo wordt gezegd.

Volgens de GSK-bron zouden er geslachtsgerichte varianten van het vaccin zijn. Dus verschillende vaccins voor vrouwen en mannen. De mannelijke versie van het coronavaccin zou zijn gecombineerd met het antigeen gnrh-analoog. Dit veroorzaakt krimp van de zaadbal, verlaagt de testosteronspiegel en veroorzaakt prostaatatrofie. Met betrekking tot het chemische gnrh-antigeen zegt Ben Fellows dat dit een spermaspecifiek mitochondriaal antigeen is dat het sperma aanvalt en hun mitochondriaal DNA elimineert - wat tot gevolg heeft dat dit de kwaliteit van het sperma tot nul reduceert. Het geïsoleerde sperma kan nog steeds rondzwemmen, maar heeft het vermogen om eitjes te bevruchten verloren omdat hun mitochondriaal DNA is vernietigd.

De Britse journalist meldt ook dat het gnrh-antigeen is getest op bavianen, wat een antilichaamreactie bij de primaten en een vermindering van de vruchtbaarheid van de vrouwtjes zou hebben bewerkstelligd. Dit betekent dat als deze mannelijke bavianen geslachtsgemeenschap hebben gehad en hebben geëjaculeerd, de vrouwelijke seksuele partners volgens Fellows steriel zouden zijn geworden door het geïntroduceerde sperma. Dus als dit antigeen daadwerkelijk in het corona-vaccin terechtkomt, betekent dit figuurlijk dat als gevaccineerde mannen seks hebben met niet-gevaccineerde vrouwen, deze laatste het risico lopen onvruchtbaar te worden.

Fellows stelt dat de enorme onvruchtbaarheid in Groot-Brittannië pas over zeven tot tien jaar zichtbaar wordt. Maar dan exponentieel. Op deze manier zou men kunnen overwegen om een ​​onbalans te creëren tussen overlijden en geboortecijfer - zodat er dus meer mensen sterven dan er geboren worden. Dat zou gelijk zou zijn ​​aan een ontvolking die zich binnen enkele jaren zou manifesteren - het is het soort genocide waarover we in een eerder artikel spraken. En dit geldt niet alleen voor het Verenigd Koninkrijk, want het corona-vaccin zou immers op de hele mensheid moeten worden losgelaten.

Nadat hij wijst op Bill Gates' droom om vaccins te gebruiken om de aarde te ontvolken, zegt de Britse journalist dat hij en zijn team onafhankelijke laboratoria hadden ingehuurd om het eindproduct van het COVID-19-vaccin uiteen te rafelen om erachter te komen of het bovenstaande opgesomde of andere verwoestende ingrediënten bevat.

Het is algemeen bekend (hopen we) dat zelfbenoemde "filantropen" zoals Bill Gates of CNN's Ted Turner er geen geheim van maken dat naar hun smaak er teveel mensen op onze planeet leven. Een ontvolking is daarom in hun ogen wenselijk.

Rest ons vandaag nog een interessante vraag te stellen die grotendeels onbesproken is en die door politici het liefst uit de weg gegaan wordt: wat mag en zal de genezing eigenlijk kosten (als het uiteindelijk zou lukken?). Gilead Sciences, bijvoorbeeld, was in het begin vrij genereus: er waren wereldwijd 1,5 miljoen eenheden (doses) van het medicijn Remdisivir gedoneerd. Desalniettemin heeft het bedrijf een patent op het product - en zou dit dit nu in contanten kunnen omzetten - hoewel het veelbelovende er inmiddels wel van af is.

Gilead Sciences heeft plannen aangekondigd om miljarden in productie te investeren. Voorwaarde is dat de genezing in studies niet wordt weerlegd. Maar wat kost het medicijn dan? Er is een studie uitgevoerd door het 'Institute for Clinical and Economic Review', dat uitgaat van een enorme prijsklasse. Het belooft een ondergrens van $ 10 - en gelooft dat een verkoopprijs tot $ 4.500 mogelijk is. De basis van de schatting is het zogenaamde economische voordeel.
Dit wordt berekend uit de kortere verblijfsduur van patiënten in het ziekenhuis. Gilead Sciences had al geprobeerd een bedrag van vier cijfers in rekening te brengen voor andere medicijnen. Tot dusver tevergeefs in verband met zo'n pandemie. Covid-19 zou zich echter kunnen ontwikkelen tot een enorm lucratieve handel. Of wordt Remdesivir een hefboom voor deze kosten om snellere vaccinatie mogelijk te maken?
Het is in ieder geval duidelijk dat het hier gaat om een miljardenbusiness. Voor farmaceutische bedrijven, beleidsmakers en politici.

En ook voor de burgers. Die mogen het namelijk allemaal gaan betalen.





[21 juni 2020]

Afdrukken Doorsturen