Wat krijgen we nou?

Niet echt wat u verwacht te zien, toch?

We kunnen niet geloven dat het door u aangeklikte artikel elke dag honderden keren wordt opgeroepen. In eerste instantie was het een gratis artikel, maar na enige tijd verdwijnt het van het blog Want ja, we kunnen dit spul niet gratis blijven weggeven.

We doen echt moeite om nieuwe abonnee's aan te trekken. We halen ze binnen via ons blog met die promo-shit: even wat berichtgeving over de economie of politiek, om maar wat te noemen. Mensen een voorproefje geven van interessant nieuws dat ze niet zo gauw in de mainstream media lezen. En regelmatig, wham! Precies op het moment dat de lezer halverwege het artikel is, de rest weglaten.
Dat is immers voor onze abonnee's bestemd!

U weet toch wel dat journalistiek geld kost? We hebben hier een samenraapsel van schrijvers, redacteuren en onderzoekers die ook wel eens geld willen zien.

Oké, oké. We reagen misschien wat overdreven.

Hier, laten we het goedmaken. We gaan de betaalmuur voor dit ene artikel opheffen - het is een informerend en onthullend artikel over The Great Reset.
Grapje. Doen we toch niet. We mogen dan wel serieuze artikelen schrijven, maar een geintje tussendoor moet kunnen. We hadden natuurlijk er ook nog een pop-upadvertentie over een abonnementsaanbieding tegenaan kunnen gooien, maar aan pop-ups hebben we een gloeiende hekel.

U kunt natuurlijk proberen die betaalmuur te omzeilen door de link in de incognitomodus te plakken. Of u kunt natuurlijk op het internet zoeken naar manieren om dat tòch voor elkaar te krijgen. Weet u wat.... we helpen u alvast op weg: klik hier. Maar we hebben u dan meteen door hoor!

Wel kunnen we u laten zien hoe onze weekendnieuwsbrief er uit ziet. Gewoon even op de homepage op de afbeelding drukken. De browser opent het dan of u kunt het gewoon downloaden (in pdf-vorm).

U zou ook een abonnement kunnen overwegen, meer informatie hier en tarieven daar. In dat geval kunt u het artikel tòch nog lezen.....