De sluipmoordenaars

Voor het geval u het nog niet gemerkt hebt: het "oude normaal" komt nooit meer terug nu de globalisten druk bezig zijn om het "nieuwe normaal" in te luiden. Regeringsleiders ondersteunen de op nazi-ideologie geïntroduceerde Build Back Better retoriek van het World Economic Forum.  Wat voor hun nieuwe wereld nodig is: een door de mens veroorzaakte gebeurtenis op uitroeiingsniveau die uiteindelijk de wereld tot minimale proporties moet terugbrengen. Voor de uitvoering daarvan komt de coronacrisis goed van pas: introductie van "vaccins" die gemaakt zijn om te doden.


Het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, heeft een wetenschappelijk artikel geschreven en gepubliceerd waarin wordt onthuld dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit feitelijk vasculaire schade veroorzaakt bij covid-patiënten en ontvangers van covid-vaccins, waardoor beroertes en hartaanvallen, migraine, bloedstolsels en andere schadelijke reacties die al duizenden mensen hebben gedood, bevorderd.

Alle vier de merken van covid-vaccins die momenteel op grote schaal worden gebruikt, ofwel patiënten injecteren met het spike-eiwit of, via mRNA-technologie, instrueren zij het eigen lichaam van de patiënt om spike-eiwitten te produceren en deze in hun eigen bloed af te geven. Hierdoor wordt het lichaam van de patiënt overspoeld met het spike-eiwit dat het Salk Institute nu heeft geïdentificeerd als de oorzaak van vasculaire schade en aanverwante gebeurtenissen (zoals bloedstolsels, die veel mensen die de vaccins gebruiken, doden).

Anders gezegd: het betekent dat de vaccins zijn ontworpen om precies dàt element te bevatten dat mensen doodt.

De verkeerde veronderstelling van de vaccinindustrie en haar propagandisten (regeringen, medici) is dat het spike-eiwit "inert" en onschadelijk is. Het Salk Institute bewijst dat deze aanname gevaarlijk onjuist is.

In een artikel met de titel: "Het nieuwe coronavirus' spike-eiwit speelt een extra sleutelrol bij ziekte", gepubliceerd op 30 april 2021, waarschuwt het Salk Institute dat "Salk-onderzoekers en medewerkers laten zien hoe het eiwit cellen beschadigt, wat bevestigt dat COVID-19 voornamelijk een vaatziekte is."

Uit dat artikel:

Nu toont een belangrijke nieuwe studie aan dat de viruspiek-proteïnen (die zich heel anders gedragen dan de eiwitten die veilig worden gecodeerd door vaccins) ook een sleutelrol spelen bij de ziekte zelf.

Het artikel, gepubliceerd op 30 april 2021 in Circulation Research, toont ook onomstotelijk aan dat COVID-19 een vaatziekte is, en laat precies zien hoe het SARS-CoV-2-virus het vaatsysteem op cellulair niveau beschadigt en aanvalt.

"Veel mensen beschouwen het als een luchtwegaandoening, maar het is in feite een vaatziekte", zegt universitair docent Uri Manor, co-senior auteur van het onderzoek. “Dat zou kunnen verklaren waarom sommige mensen beroertes hebben en waarom sommige mensen problemen hebben met andere delen van het lichaam. De overeenkomst tussen hen is dat ze allemaal een vasculaire onderbouwing hebben."

… Het artikel geeft een duidelijke bevestiging en een gedetailleerde uitleg van het mechanisme waardoor het eiwit voor het eerst vaatcellen beschadigt.

In de nieuwe studie creëerden de onderzoekers een "pseudovirus" dat omgeven was door SARS-CoV-2 klassieke kroon van spike-eiwitten, maar geen echt virus bevatte. Blootstelling aan dit pseudovirus resulteerde in schade aan de longen en slagaders van een dierlijk model, wat bewijst dat het spike-eiwit alleen voldoende was om ziekte te veroorzaken. Weefselmonsters vertoonden een ontsteking in endotheelcellen langs de longslagaderwanden.

Het team repliceerde dit proces vervolgens in het laboratorium, waarbij gezonde endotheelcellen (die slagaders bekleden) werden blootgesteld aan het spike-eiwit. Ze toonden aan dat het spike-eiwit de cellen beschadigde door ACE2 te binden. Deze binding verstoorde de moleculaire signalering van ACE2 naar mitochondriën (organellen die energie genereren voor cellen), waardoor de mitochondriën beschadigd en gefragmenteerd raakten.

Eerdere studies hebben een vergelijkbaar effect aangetoond wanneer cellen werden blootgesteld aan het SARS-CoV-2-virus, maar dit is de eerste studie die aantoont dat de schade optreedt wanneer cellen alleen worden blootgesteld aan het spike-eiwit.

"Als je het replicatievermogen van het virus verwijdert, heeft het nog steeds een groot schadelijk effect op de vaatcellen, simpelweg omdat het zich kan binden aan deze ACE2-receptor, de S-eiwitreceptor, nu beroemd dankzij COVID," legt Manor uit. "Verdere studies met mutante spike-eiwitten zullen ook nieuw inzicht verschaffen in de besmettelijkheid en ernst van mutante SARS CoV-2-virussen."Het artikel vermeldt niet dat covid-19-vaccins patiënten injecteren met hetzelfde spike-eiwit dat werd bestudeerd, maar dit feit is algemeen bekend en wordt zelfs aangeprezen door de vaccinindustrie.

Het resultaat van dit onderzoek is dat covid-vaccins vaatziekten veroorzaken en direct verwondingen en sterfgevallen veroorzaken als gevolg van bloedstolsels en andere vasculaire reacties. Dit wordt allemaal veroorzaakt door het spike-eiwit dat opzettelijk in de vaccins is aangebracht.

Het artikel van het Salk Institute verwijst naar dit wetenschappelijke artikel dat is gepubliceerd in Circulation Research: SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2.

Dit artikel is het eerste die het mechanisme documenteert waarmee spike-eiwitten - zelfs degenen zonder een actieve virale component - vasculaire vernietiging veroorzaken door zich te binden aan ACE2-receptoren en de functie van cellulaire mitochondriën remmen.

Uit het artikel:

SARS-CoV-1 [Spike]-eiwit bevordert longbeschadiging door het niveau van ACE2 in de geïnfecteerde longen te verlagen. In de huidige studie laten we zien dat S-eiwit alleen vasculaire endotheelcellen (EC's) kan beschadigen door ACE2 te verlagen en bijgevolg de mitochondriale functie af te remmen.


Ook uit het artikel:

Vervolgens hebben we de impact van S-eiwit op de mitochondriale functie bestudeerd. Confocale beelden van EC's behandeld met S1-eiwit onthulden verhoogde mitochondriale fragmentatie, wat wijst op veranderde mitochondriale dynamiek.......

Bovendien veroorzaakte overexpressie van ACE2-L een verhoogde basale verzuringssnelheid, glucose-geïnduceerde glycolyse, maximale glycolytische capaciteit en glycolytische reserve (Figuur [D], ii). Ook hadden EC's geïncubeerd met S1-eiwit een verzwakte mitochondriale functie maar verhoogde glycolyse, vergeleken met controlecellen die waren behandeld met IgG...

…onze gegevens onthullen dat S-eiwit alleen endotheel kan beschadigen, wat zich manifesteert door een verminderde mitochondriale functie en eNOS-activiteit, maar een verhoogde glycolyse. Het lijkt erop dat S-eiwit in ECs de redox-stress verhoogt, wat kan leiden tot AMPK-deactivering, MDM2-opregulatie en uiteindelijk ACE2-destabilisatie.De studie, duidelijk geschreven door een pro-vaccinorganisatie, zegt vervolgens dat "door vaccinatie gegenereerde antilichamen" het lichaam kunnen beschermen tegen het spike-eiwit. Het document zegt dus in wezen (geparafraseerd): "Het spike-eiwit kan enorme schade aan het vasculaire systeem toebrengen wanneer een persoon wordt geïnjecteerd met dat spike-eiwit, en wanneer het immuunsysteem van die persoon het spike-eiwit aanvalt en het neutraliseert, kan de schade worden gestopt."

Met andere woorden, het menselijke immuunsysteem probeert de patiënt te beschermen tegen de schade die door het vaccin wordt veroorzaakt, voordat de patiënt wordt gedood door de bijwerkingen.

Anders gezegd, elk persoon die het covid-vaccin daadwerkelijk overleeft, doet dat alleen omdat hun aangeboren immuunsysteem hen beschermt tegen het vaccin, niet door het vaccin. Het vaccin is het wapen. Het immuunsysteem is de verdediging. Alleen al op basis van dit onderzoek moeten alle covid-vaccins onmiddellijk van de markt worden gehaald en opnieuw worden beoordeeld op bijwerkingen op de lange termijn.

Volgens door de overheid gepubliceerde VAERS-gegevens zijn de sterfgevallen door vaccins in 2021 (tot nu toe) al bijna 4.000% hoger dan alle vaccinsterfgevallen van 2020 bij elkaar. Wat is er nieuw in 2021? Het covid-vaccin, gebouwd met het spike-eiwit dat vasculaire schade veroorzaakt. Het aantal Amerikanen dat stierf na het nemen van covid-vaccins loopt al in de duizenden, en realistische schattingen stellen dat aantal op tienduizenden (met elke dag meer doden).

Het mechanisme is nu goed begrepen: het covid-vaccin injecteert de patiënt met spike-eiwitten, de spike-eiwitten gaan verder met het veroorzaken van vasculaire schade en bloedplaatjesaggregatie, dit leidt tot bloedstolsels die door het lichaam circuleren en zich nestelen in verschillende organen (het hart, de longen , hersenen, enz.), waardoor sterfgevallen worden veroorzaakt die worden toegeschreven aan "beroertes" of "hartaanvallen" of "longembolie".

De meest voorkomende oorzaak is de vasculaire schade als gevolg van het spike-eiwit. In wezen worden miljoenen mensen geïnjecteerd met kunstmatige bloedstollingsfactoren en sterven ze vervolgens aan bloedstolsels, terwijl de rampzalig oneerlijke autoriteiten, medici, farmaceuten en mainstream media blijven beweren dat alle covid-vaccins volkomen "veilig" zijn en niemand schade hebben berokkend.

mRNA-vaccins transformeren de eigen cellen van het menselijk lichaam in spike-eiwitfabrieken, waardoor dodelijke spike-eiwitdeeltjes in de bloedbaan terechtkomen. Een groeiend aantal onderzoekers stelt ook vast dat deze piekproteïnen lijken "af te stoten" of over te dragen van gevaccineerd op niet-gevaccineerd, wat bijwerkingen veroorzaakt bij mensen die zelf nooit zijn gevaccineerd, maar die tijd hebben doorgebracht in de buurt van andere mensen die dat wel waren.

De technologie hierachter wordt "zelfreplicerende vaccins" genoemd en werd ontwikkeld door artsen en wetenschappers die werkten onder het racistische apartheidsregime van Zuid-Afrika. Daar ontwierpen medische onderzoekers ras-specifieke, bewapende, zelfreplicerende vaccins die waren ontworpen om zich door de zwarte bevolking van Zuid-Afrika te verspreiden en de massa's uit te roeien die een bedreiging vormden voor de heersende technocratische elite. Tegenwoordig zijn we allemaal het doelwit van deze wapensystemen, aangezien globalisten proberen menselijke populaties op wereldschaal uit te roeien, ongeacht huidskleur of land van herkomst.

Dit jaar heeft de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health deze zelfreplicerende vaccintechnologie gevierd en roept op tot het gebruik ervan voor wereldwijde massale vaccinatie, aangevuld met surveillance-drones en AI-robots die de naleving van vaccins af moeten dwingen.

In feite functioneren mRNA-vaccins als biowapenfabrieken die mensen veranderen in biologische wapenproductie- en transmissiehubs, waardoor vaatschade en sterfte wordt verspreid onder de hele bevolking, inclusief degenen die nog niet zijn gevaccineerd.

De Amerikaanse toezichthouder FDA heeft geen therapeutische goedkeuring verleend voor enig covid-19-vaccin en er zijn geen langetermijnonderzoeken uitgevoerd om aan te tonen dat covid-19-vaccins veilig en effectief zijn. In plaats daarvan verleende de FDA experimenteel gebruik in de VS, waarbij gesteld wordt dat degenen die de vaccins gebruiken, deelnemen aan een risicovol medisch experiment met onbekende gevolgen.

Mensen laten zich vaak misleiden dat covid-vaccins zijn "goedgekeurd" door de EMA en niemand hebben geschaad. De gegevens van de overheid bewijzen echter het tegendeel. Uit de recentste gegevens (die door de mainstream media genegeerd worden) blijkt dat vaccins mensen letterlijk injecteren met de stof die hen doodt. Dit is geen medicijn; het is medisch geweld tegen de mensheid.[In ons weekend magazine dit keer veel informatie over het World Economic Forum en Covid-19]


[Alle links, bronnen, documenten e.d. zijn uitsluitend bestemd voor abonnee's][10 mei 2021]

 

Afdrukken Doorsturen