Vaccinatiedictatuur aan de Noordzee

Vrijdag heeft onze regering op het Pfizer-hoofdkantoor in Den Haag bepaald dat de discotheken en nachtclubs - die pas twee weken geleden weer open gingen - weer moeten sluiten. Evenementen zijn weer taboe geworden, zomaar, van de ene dag op de andere, gewoon omdat het kan.
Waarom? Omdat de meest irrationele "cijfers" in de wereldgeschiedenis dankzij jongeren weer stijgen - de totalitaire "incidentie" of positieve tests voor een virus dat helemaal niet gevaarlijk is voor vrijwel al diezelfde jonge mensen.




Hierbij moeten we bedenken dat het goed is als jongeren besmet raken. Iedereen die dit niet heeft begrepen, toont al zijn domheid en zijn of haar opzettelijke onwetendheid over "evidence-based medicine". In dit artikel zullen we het een en ander toelichten.

Onze overheid heeft één van 's werelds meest innovatieve meetinstrumenten over de verspreiding en onschadelijkheid van covid-19. Er worden coronadeeltjes in afvalwater gemeten - het aantal is momenteel 54 deeltjes (maal 100 miljard) per 100.000 inwoners. Op het hoogtepunt van de afvalwatercoronadeeltjescrisis in de week van 19-25 oktober 2020 bedroeg het aantal afvalwaterdeeltjes was 707. Evenmin als in Duitsland, Engeland of Frankrijk werd het gezondheidssysteem in ons land toen in een noodtoestand geplaatst.

Komt ook nog bij dat van de zijde van de Nederlandse overheid ook duidelijk is dat covid-19 volkomen ongevaarlijk is voor jongeren onder de 50. Slechts een zielige 0,8 procent van alle sterfgevallen "op" of "met" corona was jonger dan 50 jaar. De groep 50-plussers maakt 59,5% van de bevolking uit. De verhouding van corona-sterfgevallen en het aandeel van de totale bevolking wordt extreem duidelijk op oudere leeftijd:
- slechts 0,7% van de bevolking in ons land is ouder dan 90 jaar, maar deze groep maakt 20% uit van alle corona-doden
- slechts 4% is tussen de 80 en 89 jaar oud, maar geloof het of niet, 43,2% van alle covid-19-sterfgevallen (“stierf aan” of “met” corona).

Corona is een epidemie van ouderen. Iedereen die dit ontkent heeft weinig kennis van zaken of is een soort corona-fascist die er een eigen agenda op na houdt, de burgers bewust wil kwellen of de doden van zich afschudden vanwege het lockdown-beleid in het Globale Zuiden.
De imperialistische westerse wereld is sinds 1945 nooit cynischer geweest dan nu. De vermeende democratieën zijn nog nooit zo vijandig geweest tegenover gehandicapten, en nog nooit zo asociaal: ze sloten sluiten theaters, bibliotheken, universiteiten en in het begin voor langere tijd zo ongeveer de hele middenstand. Het zijn de toonbeelden van een totale minachting van de burgers, de maatschappij en de democratie in het bijzonder.

Daarnaast heeft minister De Jonge laten zien dat wat hij (de regering) zegt, niet waar hoeft te zijn. Het kabinet verleidde met name jongeren om zich te laten vaccineren. Als ze 's middags een prik met Janssen namen, konden ze 's avond al naar de disco. De Jonge verdedigt die aanpak nog steeds, omdat het heeft geleid tot een hogere vaccinatiegraad onder jongeren. "Omdat we toen een lage besmettingsgraad hadden, was dat verantwoord. Nu we hogere besmettingen hebben, moeten we toch een wachttijd inbouwen." Hieruit blijkt dat de regering er geen moeite mee heeft burgers onder valse voorwendselen zich te laten vaccineren. De geloofwaardigheid van De Jonge - waar die toch al op een minimum stond - is hiermee totaal verdwenen.

Wie jonge gezonde mensen wil testen is een corona-fascist. Wie andere gezonde mensen wil testen om weer "maatregelen" te kunnen verantwoorden, is een corona-fascist. Wie als een gek test en vaccineert (en nog steeds Freedom Day doordrukt zoals in Engeland) is een dwaas.



Slechts 9% van de bevolking is 70 tot 79 jaar oud, maar zij vormen 25,5% van de corona-doden. Dat betekent: 88,7% van alle corona-sterfgevallen in ons land was ouder dan 70 jaar. Slechts 0,8% van alle corona-sterfgevallen was jonger dan 50 jaar.

Iedereen die hier spreekt over een gevaar voor mensen onder de 50, is volledig - echt volledig - van het padje. Dus rest alleen nog de vraag of we te maken hebben met verwarde mensen die vroeger redelijk rationeel konden denken, maar dat sinds maart 2020 niet meer kunnen, of dat we te maken hebben met mensen die toen al hersendood waren.

Op 8 juli 2021 (en ook vandaag) waren er in ons land precies nul (in aantallen: 0) opnames op de intensive care vanwege covid-19.
Op 9 juli 2021 testten per 100.000 inwoners van 70 tot 90 jaar tussen 0,4 en 0,7 positief op corona. Maar het was volkomen logisch vanwege de testgekte 35,7/100.000 en 65,8/100.000 positieve testen bij de 10-19-jarigen en de 20-29-jarigen. Dit zijn precies de jongeren die recht hebben op besmetting, recht op feesten, recht op disco's - net als iedereen van 51 of 79 jaar, wie wil feesten, moet dat kunnen in een democratie.

Het is nogal logisch dat het aantal besmettingen omhoog geschoten is de afgelopen week als jongeren moeten Testen voor Toegang. Dat is ze namelijk aangepraat door minister De Jonge. Vaak zijn dit gezonde jongeren zonder klachten die zonder verplichting niet eens denken aan een test (of helemaal niet in de gaten dat ze corona hebben).

Overigens: vanaf 9 juli 2021 maakt het RIVM geen berekening meer van het aantal besmettelijke mensen. Een coronapandemie, maar gegevens worden niet meer bijgehouden?

Nederland is inmiddels verworden tot een dictatuur - wel niet zo totalitair als Duitsland, maar toch. Het enige verschil met onze oosterburen is dat we hier geen mondkapjes meer dragen (afgezien van in het openbaar vervoer), dus winkelen zoals vroeger, in tegenstelling tot Duitsland. Misschien wel één van de redenen waarom zoveel Duitsers de laatste tijd weer ons land binnenvallen (of is het soms vakantietijd?)

De enige vraag is: welke dictatuur is erger? Een overheid als die uit Den Haag, die precies weet, ze schrijft het zelf op haar website, dat bijna alleen jongeren "besmet" zijn met Corona, dat wil zeggen dat ze niet besmet raken en ziek worden, maar alleen positief testen of besmet raken, maar helemaal niet ziek worden omdat corona een “ouderenepidemie” is? Of is een regering zoals in Berlijn nog erger, die dergelijke feiten niet openlijk communiceert en doet alsof elke toename van de “aantallen” slecht is en de burgers niet weten mogen WIE besmet is?

Op dit moment gaan 41 keer minder mensen in ons land vanwege coronasymptomen naar de huisarts vergeleken met eind maart 2020 (2,6 personen versus 108,2 personen per 100.000 inwoners).

Onze regering weet donders goed wie besmet is en weet ook hoe extreem - echt extreem - ongevaarlijk corona is voor mensen onder de 70 en vooral onder de 50. Nogmaals: slechts een stomme nul punt acht procent van alle sterfgevallen “op” of “met” covid-19 was jonger dan 50 jaar.

Het is de beslissing van elke volwassene om al dan niet mensen te ontmoeten. Maar om heel openlijk toe te geven dat jonge besmette mensen helemaal geen probleem zijn maar wèl het enige dat 17- of 21-jarigen interesseert (andere 17- en 21-jarigen ontmoeten of leren kennen, feesten, verliefd worden, naar muziek luisteren, luide muziek spelen met anderen in de disco of tijdens een concert), is zo ongelooflijk anti-democratisch dat onze maatschappij (en jongeren) hier pas over vele jaren - of helemaal niet - van zal kunnen herstellen.

Het pandemische hap-snap-beleid van de regering Rutte betekent dat al het openbare en privéleven van de ene op de andere dag kan worden opgeschort. "Pandemic turn" is een negatieve term en geeft aan dat democratie eenvoudig (als door een militaire staatsgreep) kan worden beëindigd.

Welke rechtbank in ons land zal deze openlijke bekentenis erkennen dat ziekenhuisopnames niet toenemen, dat opnames bij de intensive care-afdelingen niet toenemen, dat het sterftecijfer niet stijgt, dat het een noodtoestand is en dat het gerechtvaardigd is dat disco's weer gesloten worden en dat o.a. grote concerten weer - voor het tweede jaar op rij - verboden worden? Welke rechter die zichzelf nog in de spiegel zou durven aankijken, zou met deze belachelijke "cijfers" instemmen met een noodsituatie en de opschorting van grondrechten? We zijn bang dat - gezien onze rechtsstaat - elke rechtbank het daarmee eens zal zijn.

Dat klinkt misschien cynisch, maar de regering heeft - zo blijkt uit een uitspraak van de rechtbank van Amsterdam - veel meer rugdekking (dan de wet toestaat) bij het afhandelen van WOB-verzoeken over het coronavirus. Zoals bekend is het ministerie van VWS erg traag, eigenlijk laks, in het in behandeling nemen van dit soort verzoeken. Nu krijgt men maar liefst acht maanden (!) de tijd er naar te kijken.

Maar goed: de mondkapjes in ons land zijn (zo goed als) verdwenen. Je hoort geen politicus daar meer over, en zelfs de regering en het OMT niet. Hopelijk komt het nooit meer terug, en vanaf 19 juli verdwijnt de draagplicht ook in het Verenigd Koninkrijk. Dat land zal een modelcase worden voor heel Europa, aangezien met enorm toenemende “aantallen” een versoepeling van alle maatregelen of een einde aan de corona-gekte kan worden verbonden.

Onze minister De Jonge zal - als hij vanavond naar de voetbal kijkt - misschien wel flauwvallen van paniek als hij die 60.000 halfnaakte Engelse en Italiaanse supporters ziet in het Wembley Stadium. Krijsend, juichend, feestend en zingend - dan kan Engeland, na Zweden, het model worden voor heel Europa. In de VS is vrijheid al lang een realiteit, Florida, Texas (met 100 procent gevulde sportstadions) is een sprekend voorbeeld.

Dat is het verschil tussen Johnson, die zelf getroffen werd door het corona-virus, en Rutte. Blijkbaar begreep Boris op de een of andere manier, althans gedeeltelijk, dat er een volledige ontkoppeling is van "cijfers", d.w.z. positieve tests en sterfgevallen of ziekenhuisopnames. Ja, veel meer: hij heeft ingezien dat een samenleving met beperkingen op de lange termijn niet kan bestaan.

De meer dan 60.000 voetbalfans morgen in Wembley en de tientallen miljoenen op straat, in pubs, thuis en in de parken en openbare kijkplekken, zullen minstens 90 minuten mondkapjesvrij zijn, zonder anderhalvemeter-beperking en in grote spanning afwachten wat er zal gebeuren na Freedom Day op 19 juli. In Miami en Houston zullen ze dit meer ontspannen beleven, waar burgerlijke vrijheid al lang weer deel uitmaakt van het dagelijks leven.

Dat zal ook hier gebeuren. Hoe dan ook. Maar misschien moeten eerst de corona-dictators uit hun macht worden ontheven.




[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[11 juli 2021]

 

Afdrukken Doorsturen