De toepassing van mRNA is verleden tijd: de WHO roept op tot wereldwijde DNA-manipulatie

Ze laten alle remmingen vallen: onder leiding van de Wereldgezondheidsorganisatie moet het menselijk genoom (DNA) in alle landen tegelijk worden gemanipuleerd. Dit is geen interpretatie, dat zegt de WHO uitdrukkelijk. We hebben het hier niet over de toch al betwiste mRNA-injecties, maar over directe DNA-manipulatie. Hoe lang zal God toestaan dat op macht beluste mensen rotzooien met zijn zorgvuldig gemaakte bouwstenen?

Per 17 juli 2021 meldde EudraVigilance, de database van de Europese Unie voor verdachte geneesmiddelenreacties, die ook meldingen van bijwerkingen van vaccins bevat, het bijna ongelooflijke aantal van 18.928 doden en 1.823.219 verwondingen in de Europese Unie nà COVID-19-"vaccinaties". Aangezien doorgaans slechts een klein deel van de vaccinatieschade wordt gemeld en de door politici en artsen gebruikte  zinsnede “het heeft niets met vaccineren te maken” nu standaard is bij schade na een “coronavaccinatie”, moet men uitgaan van een nog significant groter aantal doden en gewonden. Bij piloten van British Airways was de "doodsfactor" ongeveer 1: 1000.

Maar er staat ons nog wat zorgwekkenders te wachten...

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO, waarvan de Frankfurter Rundschau in 2017 nog meldde dat "de WHO zèlf afhankelijk is van het geld van de Gates Foundation", die gelden ontvangt van en geïnfiltreerd is door o.a. farmaceutische bedrijven, Coca-Cola, en Bill Gates en Co, wil menselijk DNA manipuleren en genetische manipulatie toepassen om het menselijk genoom te veranderen (human genome editing).

Dit alles moet "natuurlijk" plaatsvinden onder leiding van de WHO ("leiderschap van de WHO en haar directeur-generaal"). En er komt natuurlijk een register...  Nee, we verzinnen het niet, het staat gewoon op de eigen website, men vertelt het aan iedereen die het wil weten (maar dat zijn er niet zo veel blijkbaar).

Het is geen suggestie, het is een vooraankondiging.

En het moet in alle landen tegelijk gebeuren (eerder schreven we al over een "Lock Step Scenario"): "De aanbevelingen zijn gericht op verbeteringen op systeemniveau die nodig zijn om in alle landen capaciteit op te bouwen om ervoor te zorgen dat de verwerking van het menselijk genoom veilig, effectief en ethisch toegepast wordt."



Het "overzicht" van de WHO-aanbevelingen in het kort:
"Het recente gebruik van hulpmiddelen zoals CRISPR-Cas9 (clustered regularly interspaced short palindromic repeats; Cas9-Nuclease) om het menselijk genoom te manipuleren met de bedoeling ziekten te behandelen of te voorkómen, en de hiaten in ons wetenschappelijk inzicht, daarnaast enkele van de voorgestelde toepassingen van het bewerken van het menselijk genoom, roepen ethische vragen op die de noodzaak van krachtig toezicht op dit gebied hebben benadrukt. In december 2018 heeft de WHO een wereldwijd, multidisciplinair adviescomité van deskundigen (Expert Advisory Committee on Developing Global Standards for Governance and Oversight of Human Genome Editing, hierna "het Comité" genoemd) opgericht om de wetenschappelijke, ethische, sociale en juridische uitdagingen in verband met Human Genome Editing (somatisch, kiembaan (directe ontwikkeling van de bevruchte eicel naar de kiemcel van het nieuwe, geslachtsrijpe organisme) en erfelijk) te onderzoeken.

Dit baanbrekende nieuws, gepubliceerd door de WHO zelf, is geen probleem voor Google Nieuws en de mainstream media. Het is de "grootste hamer" in de menselijke geschiedenis, maar beter is het te zeggen dat het de aanzet is tot de grootste misdaad in de wereldgeschiedenis. En ja: ze zeggen expliciet "leiderschap" en eisen dit leiderschap ook direct zèlf op en ze noemen het heel openlijk "human genome editing" - niet in de kleine lettertjes, maar gewoon, in de kop. Het is nu "natuurlijk" dat ze niet om toestemming van de wereldbevolking vragen.

Het bestuurskader voor het bewerken van het menselijk genoom vormt, samen met de aanbevelingen van het Comité, een reeks van twee publicaties die adviezen en aanbevelingen geven over geschikte institutionele, nationale, regionale en mondiale bestuursmechanismen voor het bewerken van het menselijk genoom. Een position paper over human genome editing geeft een samenvatting van deze twee publicaties.

Het Comité deed een aantal aanbevelingen op negen afzonderlijke gebieden:
1. Leiderschap door de WHO en haar directeur-generaal;
2. internationale samenwerking voor effectief bestuur en toezicht;
3. register voor bewerking van menselijk genoom;
4. internationaal onderzoek en medische reizen;
5. illegale, niet-geregistreerde, onethische of onveilige onderzoeks- en andere activiteiten;
6. intellectueel eigendom;
7. Onderwijs, betrokkenheid en empowerment;
8. ethische waarden en principes voor toepassing door de WHO en
9. het controleren van aanbevelingen.”

Een paar geleden kwamen we het volgende artikel tegen (door ons vrij vertaald):

"De aanbevolen genetische manipulatie bij mensen.
De WHO heeft officiële aanbevelingen gepubliceerd over genmanipulatie bij mensen.

Iedereen die eerder heeft gewaarschuwd dat de corona-"vaccinaties" de toegang betekent tot de genetische manipulatie van mensen, werd blootgesteld aan harde aanvallen van mainstream media, politici en activisten, die dit ontkenden en de bijbehorende angsten belachelijk maakten. Maar dit is nu allemaal achterhaald: op 12 juli 2021 liet de WHO haar masker vallen en publiceerde aanbevelingen over de genetische manipulatie van mensen "ter bevordering van de volksgezondheid" - die kunnen worden opgezocht op de WHO website.

De Wereldgezondheidsorganisatie, waarover men voor de coronacrisis in de media zinnen kon lezen als "De WHO zelf hangt aan de geldtiet van de Gates Foundation", schrijft in haar nieuwsartikel "WHO publiceert nieuwe aanbevelingen om het menselijk genoom te veranderen of te manipuleren voor de bevordering van de volksgezondheid":
“Twee nieuwe rapporten die vandaag door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn vrijgegeven, bevatten de eerste wereldwijde aanbevelingen om het bewerken van het menselijk genoom vast te stellen als een hulpmiddel voor de volksgezondheid met de nadruk op veiligheid, werkzaamheid en ethiek.
De baanbrekende nieuwe rapporten zijn het resultaat van de eerste brede, wereldwijde raadpleging over somatische, kiembaan- en erfelijke menselijke genoombewerking. Het overleg, dat twee jaar duurde, werd bijgewoond door honderden deelnemers vanuit verschillende perspectieven uit de hele wereld, waaronder wetenschappers en onderzoekers, patiëntengroepen, religieuze leiders en inheemse volkeren.
Het bewerken van het menselijk genoom heeft de potentie om ons vermogen om ziekten te behandelen en te genezen, te verbeteren, maar het zal alleen volledig effectief zijn als we het gebruiken in het voordeel van alle mensen in plaats van de gezondheidsongelijkheid tussen en binnen landen te vergroten", zei Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO."

Het komt de samenstellers waarschijnlijk goed uit dat de Europese Unie steeds welwillender staat tegenover Frankenstein-activiteiten, en dat sinds de laatste wijziging van de genetische manipulatiewet in Duitsland de wetstekst niet langer alle levende wezens omvat zoals voorheen, maar nu "alle levende wezens behalve mensen".

De WHO daarentegen gaat er blijkbaar stellig van uit dat "haar aanbevelingen" over DNA-manipulatie wereldwijd zullen worden uitgevoerd, ook al is de bevolking daar nog niet van op de hoogte. Zoals vermeld in de bovengenoemde mededeling van de Wereldgezondheidsorganisatie: "De aanbevelingen zijn gericht op de verbeteringen op systeemniveau die nodig zijn om in alle landen capaciteit op te bouwen om ervoor te zorgen dat bewerking van het menselijk genoom veilig, effectief en ethisch wordt toegepast."

En op de achtergrond is men al vele stappen verder dan men doet vóórkomen. Bij het begin van de coronahysterie in maart 2020 vergeleken sommige staatshoofden de “strijd tegen het coronavirus” met een oorlog. Het Franse staatshoofd, ex-Rothschild-bankier Emmanuel Macron, gebruikte destijds deze zin zes keer in 21 minuten in zijn toespraak tot de natie. De toenmalige Amerikaanse president Donald Trump volgde dit voorbeeld en sprak van “een oorlog tegen een onzichtbare vijand”. Ook onze premier gebruikte stevige taal (waarbij hij een klap met een grote hamer in het vooruitzicht stelde).

Deze krijgsretoriek diende blijkbaar om nog meer paniek onder de bevolking te veroorzaken. En we moeten zeggen: dat werkte heel goed. Maar zelfs corona-critici hadden (vanwege de wereldwijde aanpak en identieke maatregelen) al snel het gevoel dat ze midden in een oorlog zaten die een ultrarijke, wrede en onmenselijke minderheid voert tegen de hele mensheid met de hulp van corrupte politici, mainstream media en wetenschappers.

Een visie die tot op de dag van vandaag als een nare complottheorie wordt weggezet. Maar na anderhalf jaar corona-gekte zijn er zóveel vermeende samenzweringsverhalen uitgekomen dat iedereen die het gezond verstand en logisch denken niet helemaal is kwijtgeraakt eigenlijk met deze theorie zou moeten instemmen.

In "conventionele" oorlogen worden bommen gegooid en worden mensen direct gedood. In de corona-oorlog worden subtielere gevechtstactieken en -strategieën gebruikt. De Spaanse regering is in dit opzicht een goed voorbeeld. Onder het mom van het virusalarm veroorzaakte de linkse socialistische regeringscoalitie - vooral dankzij de steun van de mainstream media - een ongeëvenaarde massapsychose. Na zo'n anderhalf jaar "pandemie" dobberen de meeste Spanjaarden nog steeds in diepe hypnose tussen paella en siësta door. Sánchez & Co. gebruiken deze situatie om de ene burgerrechtenberovende wet na de andere door te voeren.

Het wettelijke kader wordt in Spanje nu gebouwd voor de dictatuur, die stilletjes is teruggekeerd naar het land. Altijd met als doel de democratie nòg meer te ondermijnen, de absolute macht over te dragen aan het “staatshoofd” en de juridische controlefuncties op te heffen. In hun machinaties handelen de politieke besluitvormers soms direct, soms in het geniep. Zo kan de “Ley Gran Hermano” (Big Brother-wet), die eind mei 2021 werd aangenomen, gezien worden als een directe oorlogsverklaring tegen vrijheid en grondrechten.

Het Koninklijk besluit 400/2021, dat werd uitgesteld op 8 juni 2021, komt in vermomming. Dit definieert de normen voor de "geolocatie van digitale apparaten". Deze richtlijn werd aangenomen onder het voorwendsel van "het ontwikkelen van de formele fiscale verplichtingen voor bepaalde digitale diensten en het wijzigen van de algemene bepalingen voor de maatregelen en procedures van de belastingadministratie en -controle". Deze noodzaak kwam voort uit het "proces van digitalisering van de economie", dat het noodzakelijk maakte "activiteiten op afstand uit te voeren - zelfs over de grenzen heen - met weinig of geen fysieke aanwezigheid". Dat klinkt relatief onschuldig, maar uiteindelijk stelt deze wet de machthebbers in staat om volledige digitale controle over de burgers te hebben.

Op 20 juli bracht Sánchez opnieuw een subtiele klap uit. Deze aanval op de menselijke vrijheid en grondrechten wordt gecamoufleerd door de nieuwe wet "Ley de Memoria Democrática" (Wet van Democratische Herinnering). Volgens de mainstream media is deze wet bedoeld om de slachtoffers van de burgeroorlog en de Franco-dictatuur een speciale plaats in de geschiedenis van het land te geven. Specifieke maatregelen van “erkenning en herstel” zijn opgenomen in deze richtlijn. Dit omvat het instellen van twee officiële herdenkingsdagen of "het bijwerken van de archieven van de burgeroorlog en het Franquisme". De regering wil "de rechtsstaat en de democratische waarden versterken", legt Cadena Ser uit.

"De wet komt overeen met de vier basisprincipes die door internationale organisaties zijn gepostuleerd over kwesties van historische herdenking: waarheid, gerechtigheid, herstel en de plicht om te herinneren", somde de krant La Provincia saai op. En de krant benadrukte dat deze nieuwe wet "Spanje dichter bij Europa brengt". In de mainstream media werd slechts terloops vermeld dat de regering in het kader van deze wet een “DNA-databank” wilde opzetten om de “identificatie van Franco-slachtoffers” te vergemakkelijken. Natuurlijk hielden de gevestigde media zich niet bezig met het feit dat het opzetten van een DNA-databank ook andere doelen zou kunnen dienen.

Kritische juristen daarentegen maken zich zorgen dat Sánchez en zijn regering ineens zo'n grote belangstelling tonen voor het identificeren van slachtoffers van de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). In een video vroeg advocaat Aitor Guisasola: "Waarom heeft de overheid een DNA-databank nodig voor alle Spanjaarden? Wat heeft de registratie van het DNA van alle burgers te maken met een wet op deze historische herinneringen?"

Het was echt “toeval” dat de wettelijke basis voor de oprichting van een DNA-databank, zeker in tijden van corona, werd gecreëerd onder het voorwendsel het “democratische geheugen” te willen versterken. Gelooft u het werkelijk? Guisasola zei dat hij het zat was dat de regering voortdurend nieuwe wetten uitvaardigde waarvan de ware bedoelingen en achtergronden worden verdoezeld. Er is geen democratie meer in Spanje, er is geen scheiding der machten meer. Guisasola herinnerde eraan dat het Hooggerechtshof de onwettigheid en ongrondwettigheid van de "alarmtoestand" pas na anderhalf jaar had afgekondigd.

En nu, kort nadat de WHO haar nieuwste Frankensteinplannen bekendgemaakt heeft, wil Spanje een DNA-databank opzetten. Overigens is er in ons land al jaren een DNA-databank, de DNA-databank voor strafzaken, waar onze minister Grapperhaus steeds meer gevallen probeert onder te brengen, uiteraard voor "het bestrijden van de criminaliteit". Waar hebben we dat meer gehoord?



[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[31 juli 2021]

 

Afdrukken Doorsturen