Waarom (in)directe verplichte vaccinatie zo crimineel en medisch irrationeel is

Zonder “testen” zou er geen pandemie, geen epidemie en geen opschorting van grondrechten zijn. In sommige ziekenhuizen zou het in de winter wat voller zijn geweest, maar net zoals bijvoorbeeld in 2018 en in veel landen - eerst en vooral het Verenigd Koninkrijk (VK) - vielen er tot een paar jaar geleden regelmatig beduidend meer doden per jaar dan in 2020 of 2021 i.v.m. Covid-19. Waar zijn ze in Den Haag in godsnaam mee bezig?




Dat ons land door de huidige regering in een schijnbare hygiënestaat is veranderd en geen democratie meer is, ziet iedereen die het kan en wil zien. Op geen enkel moment in de coronacrisis ging het om het beschermen van bijzonder bedreigde groepen van de bevolking. De oude(re) en zieken werden al in een vroegtijdig stadium van de maatschappij geïsoleerd en stierven hierdoor nog meer "aan" of "met" corona dan zonder lockdown en isolatie, quarantaine, bezoekverboden en mondkapjesgekte.

Mondkapjes zijn nutteloos, zoals elk wetenschappelijk onderzoek inmiddels heeft aangetoond. FFP2-maskers beschadigen iedereen die ze als niet-professionals moet dragen en zelfs in ziekenhuizen zijn deze maskers of zelfs alleen chirurgische maskers tot nu toe weinig in gebruik geweest op afdelingen of door het personeel.

Het beleid van de regering was dan ook nooit bedoeld om te voorkómen dat het gezondheidssysteem overbelast zou raken. Door jarenlange bezuinigingen op de gezondheidszorg kwam ons land dan wel op het "hoogtepunt" bedden tekort, maar onze buren in Duitsland hebben meer dan twee keer zoveel intensive care-bedden dan alle andere OESO-landen (zelfs al vóór de pandemie), en daar was men bereidwillig om de tijdelijke gevolgen van het falende beleid van de Nederlandse regering op te vangen. Ondertussen is de capaciteit in onze ziekenhuizen nagenoeg onveranderd gebleven.

Inmiddels hebben antidemocraten en analfabeten, net als politici en bijna de hele mainstream pers een nieuw stokpaardje gevonden om dat falende beleid te verdoezelen en het sprookje van de dodelijke ziekte covid-19 in stand te houden: een “vaccinatieplicht” wordt met de dag waarschijnlijker.

Het is nog niet zo ver, maar de mainstream media en politici voeren de informatievoorziening daarover fors op. Het laat volgens ons in ieder geval zien met wat voor criminelen wij te maken hebben. Ze willen de ouderen niet eens beschermen, die zijn allemaal gevaccineerd of ze wilden dat niet omdat ze zelf kunnen nadenken. Het gaat dus niet om bescherming, want onder de 70 en nog meer onder de 60 en onder de 50 stierven relatief weinigen "van" of "met" corona. Volgens de wereldgezondheidsorganisatie WHO is het totale sterftecijfer 0,23% en voor de groepen onder de 70 0,05%.

En onder de 35 jaar zijn de sterftecijfers zéér laag. Iedereen die directe of indirecte (verplichte) vaccinatie van kinderen, adolescenten en volwassenen op universiteiten, scholen, kleuterscholen eist, is niet geïnteresseerd in gezondheid, maar in irrationeel en totalitair bestuur. Iedereen die directe of indirecte (verplichte) vaccinatie wil, voor onder de 35-jarigen en boven de 35-jarigen, is een gevaar voor de democratie - en inderdaad het grootste gevaar sinds eeuwen.

Iedereen die met het oog op de harde cijfers van een gevaar spreekt, is echt krankzinnig - of een politicus, medicus of een vriend van de totalitaire hygiënestaat. Het is nog geen autoritaire staat, dus het is gewoon een overdrijving van de regeringsvorm zoals we die tot maart 2020 kenden.
Nee, het is een volledige omkering van elk democratisch principe. In feite is er geen scheiding der machten meer, rechters laten hun oren hangen naar de media en denken dat daders de werkelijke slachtoffers zijn, ze zeggen niets over de anti-grondwettigheid van Rutte's beleid. De meeste rechtbanken zwijgen over antidemocratische demonstratieverboden, zoals regelmatig het geval is - in ieder geval demonstraties die de overheid niet bevallen - dat zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen. En wie moet er eigenlijk "bedreigd" worden door demonstraties? De gevaccineerde ouderen? De vrijwillig niet-gevaccineerde 89-jarigen? Of jongeren die er zo goed als niets aan overhouden?

De bejaardentehuizen hadden vanaf het begin en in overleg met de bewoners, sinds maart 2020 beter beschermd kunnen worden. Dat is niet gedaan omdat politici over de hele wereld er de voorkeur aan gaven de corona-hygiënestaat uit te roepen, in navolging van China en Italië, omdat

sinds 1945
er nooit op deze manier een kans is geweest, zoals in een eenpartijstaat, om de hele samenleving, ja de hele wereld, te martelen en naar hun pijpen te laten dansen: niet reizen maar thuis werken, ondernemingen kapot laten gaan en afhankelijk maken van de overheid, lockdown over alles, testen voor van alles, mondkapjes, vaccinatie, avondklok! Wel verkiezingen houden, maar gewoon door blijven regeren - en vooral geen bevoegdheden uit handen geven. De leugens (blijven) regeren!

Dan hebben we in de eerste en tweede kamer ook nog een oppositie die zelfs nog totalitairder is dan de regering, althans ter linker zijde, terwijl die partijen de verplichte vaccinatie afwijzen maar als het erop aankomt er evengoed vóór zullen stemmen. We hoeven maar in herinnering te brengen dat CDA-minister De Jonge en VVD-premier Rutte vorig jaar indirecte verplichting van vaccinatie afwezen, ondenkbaar in een land als Nederland, maar intussen zitten we wel opgescheept met hun Apartheid versie 2.0.

Het is een epidemiologische misdaad van ongekende omvang dat de politiek heeft voorkómen dat de jonge en fitte mensen besmet raakten en een immuniteit opbouwden, een groeps-immuniteit. In feite gebeurde het toch wel, maar veel langzamer en minder intens en over een oneindig lange periode. En uiteindelijk veel schadelijker voor de volksgezondheid.

Constitutionele juristen hebben er al meermalen op gewezen dat elke eis voor directe of indirecte vaccinatie op dit moment ongrondwettelijk is. Dit komt omdat enerzijds wetenschappelijk is bewezen dat corona geen bedreiging vormt voor het grote publiek en anderzijds niet alles is gedaan om een dergelijke vaccinatieplicht te voorkómen. De staat zou moeten bewijzen dat een besmetting met corona voor een groot deel van de bevolking dodelijk of zeer gevaarlijk is – en dat is een besmetting met SARS-CoV-2 of een ziekte van Covid-19 niet. De meeste mensen hebben niet eens symptomen, slechts enkelen worden ziek en zoiets als Long Covid is niets anders dan Long Influenza. Iedereen die een zware griep heeft gehad met koorts van 40 graden zal weken en maanden later nog steeds milde late effecten hebben. Dit geldt ook voor veel andere ziekten. Als ons land een functionerende rechtsstaat zou zijn, zouden rechters dat ook zo (moeten) zien.

In feite is het medisch zo dat het ondergaan van een relatief ongevaarlijke ziekte als Covid-19 een betere immuniteit betekent voor mensen onder de 70 dan welke vaccinatie dan ook. Zeker: iedereen kan dood gaan aan corona, met veel pech. Dat is nooit uit te sluiten. We kennen dit risico allemaal. Maar voor de meeste mensen zijn er veel grotere gevaren dan corona, daar gaat het om. En een lange lockdown is een veel grotere bedreiging voor de gezondheid van mensen dan het virus zelf.

Maar bovenal negeren Hugo de Jonge en alle andere politici die nu oproepen tot indirecte (of straks wellicht directe) verplichte vaccinatie de onmetelijke menselijke schade die ze aanrichten door hun paniek- en lockdown-beleid. En we leven hoe je het ook wendt of keert, in een lockdown, we kunnen ons niet vrij bewegen, we worden onder dreiging van geweld gedwongen op bepaalde plaatsen nutteloze mondkapjes te dragen, testen te ondergaan of gevaccineerd worden, terwijl het nog niet eens zo lang geleden was dat medewerkers van restaurants en cafés werden belast met toezichthoudende overheidstaken. Veel meer hygiëne-totalitarisme is ondenkbaar.

En straks wil de regering ook nog dat iedereen zelf moet betalen voor een irrationele, onwetenschappelijke test - een PCR-test die alleen bestaat omdat asociale en onwetenschappelijke totalitaire politici erom vragen. Het gaat niet om de bescherming van het gezondheidssysteem. Iedereen die blijft beweren dat het risico bestaat dat het gezondheidssysteem overbelast raakt, weet niet waarover die het heeft. Immers: hoe zou corona een bedreiging kunnen vormen in het najaar van 2021 (of het najaar van 2025) als de risicogroepen allemaal zijn ingeënt?

Steeds meer mensen komen er achter dat de vaccins niet werken. Want als het zou werken voor de enige risicogroepen, ouderen en mensen met eerdere ziekten, zou het volledig worst zijn of 50 procent of 69 procent of slechts 7 procent van de bevolking is gevaccineerd. Als degenen die risico lopen zouden worden gevaccineerd, bijna alleen mensen ouder dan 80 en sommigen ouder dan 70, evenals jongere mensen met echt zeer ernstige reeds bestaande ziekten (die vaak tot de dood kunnen leiden met een andere infectie zoals griep), dan is het logischerwijs niet relevant wie er nog méér is gevaccineerd. Er zijn maar twee smaken: je bent besmet of je bent het niet. En wie is gevaccineerd, zal volgens de vaccinatie-ideologie niet langer doodziek zijn.

Want wat politici, journalisten en medici wel erkennen maar het liever niet over hebben: zelfs gevaccineerde mensen kunnen positief testen en het virus overdragen. Maar dat is totaal niet relevant, want wie niet gevaccineerd is, heeft die beslissing zelf genomen en kinderen lopen geen risico (maar daarvan wil de gezondheidsraad dat óók die worden gevaccineerd!). En als een 87-jarige gevaccineerde een 92-jarige gevaccineerde persoon besmet omdat de verpleegsters niet zijn ingeënt, maakt het niet uit, want beide ouderen zijn gevaccineerd en kunnen volgens de logica van de vaccinatie-industrie niet meer sterven, in ieder geval niet ”door” of "met" Covid-19. Er zullen dus dode mensen blijven die zijn ingeënt en die om fanatieke en hygiënische redenen op het sterfbed positief testen op SARS-CoV-2. Zonder een test zou men niet eens weten wat de doodsoorzaak zou zijn: hartfalen, nierfalen, longembolie, orgaanfalen, enz.

En om de schrik erin te houden wordt nu gezegd dat er straks een "derde" prik nodig is, en o jee, er komt ook nog de "Delta-variant"aan die veel besmettelijker is dan corona (maar wat er niet bij gezegd wordt is dat het minder dodelijk dan andere versies van het corona-virus).

En dan komt nu het bericht dat de directeur van de paniekindustrie, niet alleen in Engeland, maar ook wereldwijd vanwege zijn invloed in de SAGE-adviesgroep voor de Britse regering, professor Neil Ferguson van Imperial College London, gezegd heeft dat, in tegenstelling tot zijn eigen eerdere voorspellingen, er een einde komt aan de corona-pandemie of epidemie in het Verenigd Koninkrijk voor september/oktober 2021. En dan te bedenken dat hij een week geleden nog een voorspelling deed over 100.000 "gevallen" (een geval is geen ziek persoon, alleen een positieve, onwetenschappelijke PCR-testuitslag) per dag.

We lazen dat in de Daily Mail, die ook benadrukt hoe fout alle - ècht alle - voorspellingen waren die een catastrofe voorspelden na het einde van de mondkapjesplicht. Maar kort voor 19 juli, "Freedom Day", toen bijna alle "maatregelen" stopten (behalve de waanzinnige testen), begonnen de "cijfers" weer te dalen en bleven dat doen. Alle remmen gingen los.

De mainstream media kunnen nog steeds zo schandalig voor een miljoenenpubliek op televisie aan mensen vragen of ze zijn ingeënt en waarom (zelden worden mensen uitgenodigd die niet gevaccineerd zijn) - het gaat ons eigenlijk niets aan (privacy), maar het dient vooral één doel: propaganda. Dan kunnen Van Dissel en De Jonge paniek aanwakkeren wat zij willen, de feiten spreken alleen al in Engeland een duidelijke taal: de enige crisis die er is, is de testpandemie, die honderdduizenden mensen in Engeland treft en burgers in het VK om die reden naar de gevangenis stuur (quarantaine) omdat ze in het vliegtuig zaten, niet ver van een persoon die positief testte op een virus dat noch voor de 39-jarige die werd getest noch voor de 52-jarige andere passagier of de 89-jarige ouders van de twee die ingeënt of nog meer immuun zijn voor corona via infectie, ooit gevaarlijk hadden kunnen zijn. De waanzin ten top.

Dus als we de Daily Mail moeten geloven: de coronapandemie eindigt in de herfst, eerst in Engeland en het VK, daarna overal. We kunnen ons voorstellen dat Rutte en De Jonge dan vooral bang zijn voor wat daarna komt, misschien wel onderzoekscommissies, politieke debatten, de kritiek op het onuitsprekelijke falen van de politiek, waar zijn de verdwenen miljarden (waar niemand het meer over heeft) gebleven, en ja: de moedwillige vernietiging van de democratie en economie - die ons gedwongen heeftt een mondkapje te dragen bij het winkelen, of om burgers zichzelf te testen voor het bijwonen van een concert: het zijn en blijven anti-democratische maatregelen - die hebben geleid tot het invoeren van een totalitaire hygiënestaat.

En dat werd dan genoemd: het Nieuwe Normaal.



[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[1 augustus 2021]

 

Afdrukken Doorsturen