Van World Economic Forum naar Armageddon: een kleine stap?

Omdat de aandacht van de wereld door toedoen van politici gericht is op Covid-19 is er weinig of geen aandacht voor de echte ambities van het World Economic Forum (WEF). Een gevaarlijke globalistenclub, die toewerkt naar een wereldregering. Eigenlijk een soort Vierde Rijk. Eén aandachtspunt van hen is bijvoorbeeld cyberbeveiliging: het creëren van een wereldwijde organisatie die erop gericht is anonimiteit (ook en vooral online) uit te bannen. Een nieuwe artikelenreeks over het WEF, het speeltje van Klaus Schwab, de Duitser waar vooral veel (invloed)rijke personen achteraan hobbelen: de Global Leaders en de Global Shapers, die in het WEF zijn gehersenspoeld en geconditioneerd. Het verontrustende is dat tot deze "vriendenkring" inmiddels 1.300 wereldleiders en ongeveer 10.000 global shapers onder de 30 jaar behoren.



Te midden van een reeks waarschuwingen en simulaties in het afgelopen jaar met betrekking tot massale cyberaanvallen is het een kwestie van tijd dat er een hack komt met zo'n grote magnitude dat die binnenkort het wereldwijde financiële systeem kan neerhalen. Dat is een waarschuwing van de "information sharing group" van de grootste banken en particuliere financiële organisaties in de Verenigde Staten eerder dit jaar. Banken "zullen in 2021 en in de jaren die volgen op een groeiend gevaar stuiten" van "convergerende" natiestaat- en criminele hackers. Een onthullend en verbazingwekkend rapport dat vanwege de banden met het World Economic Forum een inkijk geeft in wat de elite met de wereld van plan is.

De organisatie, het Financial Services Information Sharing and Analysis Center (FS-ISAC) genaamd, deed de claim in haar rapport  "Navigating Cyber", dat de gebeurtenissen van 2020 beoordeelt en een prognose voor het lopende jaar geeft. Die voorspelling, die een verwoestende cyberaanval op het financiële systeem via derden als praktisch onvermijdelijk opwerpt, pleit ook voor "wereldwijd fincyber [financieel-cyber] hulpprogramma's" als de belangrijkste oplossing voor de catastrofale scenario's die het voorspelt.

Het is misschien niet verwonderlijk dat onlangs een organisatie die dicht bij de beste FS-ISAC-leden staat, betrokken is geweest bij het leggen van de basis voor dat "wereldwijde fincyber-hulpprogramma" - het World Economic Forum, dat onlangs het model voor een dergelijk hulpprogramma produceerde via zijn Partnership against Cybercrime (WEF -PAC) project. Niet alleen zijn topmensen bij FS-ISAC betrokken bij WEF-cyberbeveiligingsprojecten zoals Cyber Polygon, maar de ceo van FS-ISAC was ook adviseur van het WEF-Carnegie Endowment for International Peace-rapport dat waarschuwde dat het wereldwijde financiële systeem steeds kwetsbaarder werd voor cyberaanvallen.

Een belangrijk thema bij deze inspanningen is niet alleen de nadruk op wereldwijde samenwerking, maar ook een fusie van particuliere banken en/of bedrijven met de staten, met name inlichtingen- en wetshandhavingsinstanties. Bovendien zijn veel van de banken, instellingen en individuen die betrokken zijn bij de totstandkoming van deze rapporten en simulaties ofwel actief betrokken bij WEF-gerelateerde inspanningen om een nieuw mondiaal economisch model van "stakeholderkapitalisme" in te voeren, of proberen ze die op korte termijn te introduceren, of ze zijn actief bezig met het ontwikkelen van door de centrale banken gesteunde digitale valuta of CBDC's (central bank-backed digital currencies).

Bovendien zou een cyberaanval zoals beschreven in deze rapporten en simulaties ook het perfecte scenario bieden voor het ontmantelen van het huidige falende financiële systeem, aangezien het centrale banken en corrupte financiële instellingen zou ontslaan van enige verantwoordelijkheid. De convergentie van verschillende zorgwekkende factoren in de financiële wereld, waaronder het einde van LIBOR aan het einde van het jaar en de op handen zijnde hyperinflatie van wereldwijd belangrijke valuta's, suggereert dat de tijd rijp is voor een gebeurtenis die niet alleen de wereldeconomie in staat zou stellen om te "resetten ”, maar ontslaat ook de fundamenteel corrupte financiële instellingen over de hele wereld van elk wangedrag. In plaats daarvan kunnen anonieme hackers de schuld krijgen en, gezien recente precedenten in de VS en elders, kan elke groep of natiestaat de schuld krijgen met minimaal bewijs omdat dat anderen politiek goed uitkomt.

Dit rapport zal zowel de recente voorspellingen van FS-ISAC als het WEF-partnerschap tegen cybercriminaliteit nauwkeurig onderzoeken, met name de inspanningen van het WEF-PAC om zichzelf te positioneren als de cyberbeveiligingsalliantie bij uitstek als en wanneer een dergelijke catastrofale cyberaanval het huidige financiële systeem verlamt.

Van bijzonder belang is de oproep van zowel FS-ISAC als het WEF Partnership against Cybercrime om zich specifiek op cryptocurrencies te richten, met name die welke transactie-anonimiteit bevorderen, evenals de infrastructuur waarop die cryptocurrencies draaien. Hoewel geframed als een manier om "cybercriminaliteit" te bestrijden, is het duidelijk dat cryptocurrencies ongewenste concurrenten zullen zijn voor de binnenkort te lanceren digitale valuta's van de centrale banken (als onderdeel van hun plan (en dat van politici) om het contante geld af te schaffen).

Bovendien, zoals dit rapport laat zien, is er een verwante druk van WEF-partners om "cybercriminaliteit aan te pakken" die een einde wil maken aan privacy en het potentieel voor anonimiteit op internet in het algemeen, door door de overheid uitgegeven identiteitsbewijzen te koppelen aan internettoegang. Een dergelijk beleid zou regeringen in staat stellen om elk stukje online-inhoud waartoe toegang wordt verkregen, evenals elk bericht of elke opmerking die door elke burger is geschreven, te controleren, zogenaamd om ervoor te zorgen dat geen enkele burger zich online kan bezighouden met "criminele" activiteiten.

Met name het WEF-partnerschap tegen cybercriminaliteit hanteert een zeer brede definitie van wat een "cybercrimineel" is, aangezien ze dit label gemakkelijk toepassen op degenen die inhoud plaatsen of hosten en wordt aangemerkt als "desinformatie" wat een bedreiging vormt voor "democratische" regeringen. De interesse van het WEF in het criminaliseren en censureren van online-inhoud is duidelijk gemaakt door de recente oprichting van een nieuwe Global Coalition for Digital Safety om de toegenomen regulering van online spraak door zowel de publieke als de private sector te vergemakkelijken.

FS-ISAC bestaat officieel om "te helpen zorgen voor de veerkracht en continuïteit van de wereldwijde infrastructuur voor financiële diensten en individuele bedrijven tegen handelingen die een aanzienlijke impact kunnen hebben op het vermogen van de sector om diensten te verlenen die cruciaal zijn voor de ordelijke functie van de wereldeconomie."  Met andere woorden: FS-ISAC stelt de particuliere financiële dienstverleningssector in staat om sectorbrede reacties te nemen en te coördineren met betrekking tot hoe financiële diensten worden verleend tijdens en na een bepaalde crisis, inclusief een cyberaanval. Het is geen toeval dat het is gemaakt in 1999, hetzelfde jaar dat de Glass-Steagall Act, die banken reguleerde na het begin van de Grote Depressie, werd ingetrokken.

Hoewel de leden van FS-ISAC niet openbaar worden vermeld op de website van de groep, erkennen ze wel dat enkele van 's werelds grootste banken, fintech-bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en betalingsverwerkers tot hun ledenkring behoren. In hun raad van bestuur zien we bedrijven en organisaties die vertegenwoordigd zijn als onder andere CitiGroup, Bank of America, Wells Fargo en Morgan Stanley, wat sterk suggereert dat FS-ISAC grotendeels een door Wall Street gedomineerde entiteit is. SWIFT, de maatschappij die de interbancaire communicatie beheert en wereldwijd domineert, is ook vertegenwoordigd in het bestuur van FS-ISAC. Gezamenlijk vertegenwoordigen FS-ISAC-leden $ 35 biljoen aan beheerd vermogen in meer dan 70 landen.

FS-ISAC heeft ook banden met het World Economic Forum vanwege de directe betrokkenheid van de toenmalige ceo Steve Silberstein bij het WEF-Carnegie-initiatief en de deelname van FS-ISAC aan de "stakeholderengagementen" van het initiatief. Er is ook het feit dat enkele prominente FS-ISAC-leden, zoals Bank of America en SWIFT, ook lid zijn van het WEF's Center for Cybersecurity, dat het WEF Partnership against Cybercrime-project huisvest.

Op individueel niveau is de oprichter van FS-ISAC, Charles Blauner, nu een medewerker van de agenda van het WEF, terwijl hij eerder topfuncties bekleedde bij JP Morgan, Deutsche Bank en CitiGroup. Momenteel is hij partner en Ciso-in-residence van Team8 (CISO: Chief Information Security Officer-in-Residence (een nieuw type functie, gecreëerd door organisaties die de noodzaak erkennen van mensen die beveiligingsorganisaties hebben geleid om hun ervaringen, kennis en perspectief te delen met andere leiders), een controversiële start-up incubator die opereert als dekmantel voor Israëlische militaire inlichtingen in technologiegerelateerde ondernemingen die deel uitmaakt van het WEF Partnership against Cybersecurity. De ceo en mede-oprichter van Team8 en de voormalige commandant van de Israëlische inlichtingendienst Unit 8200, Nadav Zafrir, heeft bijgedragen aan beleidsdocumenten van het WEF Center for Cybersecurity en WEF-panels over de "Great Reset".

Daarnaast was het huidige FS-ISAC-bestuurslid Laura Deaner, CISO van Northwestern Mutual, medevoorzitter van de Global Futures Council on Cybersecurity van het WEF. Teresa Walsh, het huidige hoofd van de inlichtingendienst voor FS-ISAC, heeft voor het WEF toespraken gehouden over hoe een internationaal antwoord op ransomware-aanvallen kan worden ontwikkeld. Walsh werkte eerder als inlichtingenanalist voor Citibank, (de vijfvoudig gerechtelijk veroordeelde criminele organisatie) JP Morgan Chase en de Amerikaanse marine.

Het recente rapport van de FS-ISAC is om verschillende redenen de moeite waard om in detail te bekijken, met als belangrijkste detail de pure macht en invloed die haar leden, zowel bekende als onbekende, hebben over het huidige op fiat gebaseerde financiële systeem. Het volledige rapport is exclusief voor FS-ISAC-leden.

Toch kunnen we (voor onze abonnee's) de nodige sluiers oplichten van wat de heersende elite van plan is met de wereld. In een nieuwe artikelenreeks gaan we uitvoerig in op het World Economic Forum, hun doelstellingen, de mensen er in en er achter, wat hun (waanzinnige) denkbeelden zijn, en hoe we ons "als normale burgers" tegen een mogelijk Armageddon kunnen en moeten verzetten.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[28 augustus 2021]

 

Afdrukken Doorsturen