Het is een abonnement!

Gevaccineerde mensen die "besmet" (en dus ongezond) zijn kunnen overal naartoe, maar gezonde niet-gevaccineerden wordt door een toenemend aantal regeringen hun vrijheid afgenomen. Met het invoeren van lockdowns, huisarrest en het jarenlange "noodzakelijke" vaccinatie-abonnement lijkt de hele westerse wereld inmiddels al de Rubicon overgestoken te zijn, op weg naar het totale medische fascisme.Nog een paar weekjes wachten en dan komt de "lockdown voor niet-gevaccineerde mensen" ook in ons land. We kunnen ons toch werkelijk nog herinneren dat de regering had beloofd geen lockdowns meer op te leggen. We zullen het toch niet meemaken dat een grote groep landgenoten een (in eerste instantie) vorm van huisarrest krijgt opgelegd?  Op het continent tot nu toe alleen in Oostenrijk.

Geen lockdown meer, werd er in de zomer gezegd. Maar dat is het nieuws van gisteren. Met het oog op de vierde golf van de coronacrisis veranderen Oostenrijk en straks ook Nederland van koers. Maar cosmetisch zal er gesproken worden over 2G.

Ons land overweegt (voert straks in) een lockdown van naar wij denken minimaal vier weken, zogenaamd om overbelasting van de gezondheidszorg te voorkómen. Diverse ziekenhuizen hebben al gewaarschuwd voor een ramp door stijgende corona-aantallen - dat valt de diverse kabinetten Rutte aan te rekenen, en in het bijzonder het huidige demissionaire, gewoon doorregerende, kabinet, dat heeft verzuimd sinds de corona-uitbraak (en daarvoor) in de zorg en het daar werkzame personeel te investeren. En hoe wij bij die minimaal vier weken komen? Al diverse malen is gemeld dat de grootste besmettingshaarden vaak in de thuissituatie te vinden zijn, en met de feestdagen in december in het vooruitzicht lijkt het ons voor de hand te liggen dat Rutte en De Jonge hier hun invloed zullen doen gelden.

"Het aantal nieuwe besmettingen is hoger dan ooit tevoren", meldde de Oostenrijkse bondskanselier Schallenberg op volstrekt ondiplomatieke wijze tijdens een persconferentie van de regering over het coronabeleid in Oostenrijk. Dit is gewoon propaganda en verdoezeling van de feiten, want waar hij en de anderen in de heersende klasse in het land het over hebben zijn geen nieuwe infecties, maar positief geteste personen.

Minister van Volksgezondheid Mückstein (de Groenen) zei dat personen die "niet zijn ingeënt of hersteld" "alleen in uitzonderlijke gevallen hun huis mogen verlaten". De niet-gevaccineerde mag naar de supermarkt, werken (daar geldt G3), naar de dokter, naar de apotheek en buiten ontspannen of sporten - maar meer dan één persoon uit een huishouden is verboden. Als men dit niet doet kan dit leiden tot hoge boetes voor niet-gevaccineerde personen en voor degenen die hen toegang verlenen.

Gezonde mensen die onder algemene verdenking staan: deze wereldnoviteit treft twee van de negen miljoen inwoners van het land. Kinderen onder de twaalf zijn uitgesloten - maar de goedkeuring van de "vaccinatie" van vijfjarigen en ouder is op komst. In Wenen gaat een speciale “vaccinatiestraat” open voor kinderen van vijf tot elf jaar. Ouders kunnen hun kinderen "off label" laten "vaccineren", en de officiële goedkeuring zou de daaropvolgende week moeten volgen. Uit alle delen van het land worden wachtrijen voor "vaccinatie" gemeld: de chantage van de regering blijkt te werken. Mind you: we hebben het hier niet over China, maar Oostenrijk!

Maar ook in andere landen tonen politici hun dictatoriale trekjes.  De zogenaamde pandemie is nu ook een dure aangelegenheid voor niet-gevaccineerde mensen in Griekenland. Zonder vaccinatiebewijs moeten ze op eigen kosten een test betalen om te mogen werken, studeren, winkelen of naar een restaurant gaan. Heel wat mensen proberen blijkbaar een vals vaccinatiebewijs te kopen. Maar er zijn ook artsen die omgekocht kunnen worden - en vervolgens nog steeds weigeren die onwillige patiënten van dienst te zijn en hen alleen willen vaccineren.

Momenteel is het beleid van de Griekse regering erop gericht om gevaccineerde mensen vrijheid te geven en niet-gevaccineerden aan te moedigen om met steeds meer beperkingen tot vaccineren te dwingen, wat ook financieel merkbaar wordt. Het ministerie van Economische Zaken is nu ook in gesprek over de invoering van verplichte coronatesten voor niet-gevaccineerde mensen bij het boodschappen doen in de supermarkt. Volgens minister Adonis Georgiadis bestaan ​​er nog juridische bedenkingen bij een dergelijke maatregel. Voor de overige activiteiten geldt reeds de testverplichting.

De Griekse overheid heeft vaccinatie verplicht gesteld voor de gezondheidszorg, maar maakt een uitzondering voor de politie. Niet-gevaccineerde werknemers in ziekenhuizen - artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, maar ook keukenpersoneel - worden geschorst als zij geen bewijs van vaccinatie hebben. Zij ontvangen gedurende deze periode geen loon en zijn ook niet verzekerd. Ze mogen geen ander werk aannemen. Ook voor huisartsen zonder Covid-vaccinatie geldt een beroepsverbod. Volgens Georgiadis zijn er ongeveer 40.000 vaccinsceptici onder de Griekse politie en de waterpolitie.

In Engeland dreigt een tekort aan geschoolde arbeidskrachten in de zorg – omdat een volledige coronavaccinatie er nu verplicht is. Wat in Duitsland nog controversieel is, is al lang wet in Groot-Brittannië: Een verplichte vaccinatie tegen corona voor bepaalde beroepsgroepen wordt voorgeschreven door de staat. Dat heeft consequenties. Tienduizenden niet-gevaccineerde verpleegkundigen mogen sinds afgelopen  donderdag niet meer in woningen in Engeland hun beroep uitoefenen. De door de overheid gestelde deadline om volledig te worden gevaccineerd tegen het coronavirus is inmiddels verstreken.

Verpleegkundigen en gezondheidsexperts hebben in het verleden herhaaldelijk gewaarschuwd dat het personeelstekort deze winter het ontslag van duizenden patiënten zou kunnen verhinderen. Dit zou betekenen dat de mogelijkheden voor nieuwe zorgbehoevenden beperkt zouden zijn en de afdelingen overvol zouden raken. Volgens het Landelijk Zorgforum heeft gemiddeld 3,5 procent van de medewerkers al opgezegd of is ontslagen vanwege de vaccinatieregelgeving. Dit aantal zal blijven stijgen. Het ministerie van Volksgezondheid benadrukte echter dat de vaccinatie-eis ervoor had gezorgd dat het aantal vaccinaties omhooggeschoten was - voor de eerste vaccinatie van 80 naar 94 procent van de werknemers in de industrie.

En dat allemaal voor vaccinaties die lang niet zo goed zijn als beloofd. Of de nu aanbevolen boostervaccinatie daar verandering in zal brengen, valt nog te bezien. Ook in on land wordt al gesproken over de "noodzakelijke" booster-injecties. Er wordt ons nog steeds verzekerd dat de "oude" Pfizer en Janssen vaccins volop bescherming bieden, maar een dubbele prik met mRNA-gif is blijkbaar niet voldoende is om de verspreiding te stoppen.

De reguliere geneeskunde, in het oor gefluisterd door Big Pharma, rolt op dit moment verhalen uit in de mainstream media waarin wordt beweerd dat mensen mogelijk meerdere keren per jaar moeten worden gevaccineerd. Rijke farmaceutische CEO's zeggen namelijk dat het niet regelmatig worden geïnjecteerd voor het Chinese virus een nieuwe pandemie zal veroorzaken. De claim is dat de "immuniteit" die door de injecties wordt veroorzaakt na verloop van tijd afneemt en voortdurend moet worden verhoogd om mensen "veilig" te houden tegen toekomstige Chinese virusinfecties.

Met kreten als "doorbraakinfecties" en "varianten" worden vooral de goedgelovigen bang gemaakt, en zetten politici en medici - daartoe aangemoedigd door Big Pharma - nu al de toon voor constante prikken die mensen in de nabije toekomst regelmatig kunnen krijgen terwijl ze op weg zijn naar hun werk "want het virus blijft nog lang bij ons". Houdt u er maar vast rekening mee dat we straks via de mainstream media en Big Pharma te horen krijgen dat de "wetenschap" op een gegeven moment kan bepalen dat opnieuw vaccineren nodig is. In de Verenigde Staten heeft de Chief Medical Advisor van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, gezegd op schema te liggen om elke acht maanden boosterdoses voor het Wuhan coronavirus vaccin toe te dienen. Maar na tussenkomst van president Joe Biden was Fauci het ermee eens dat de regering "flexibel" kan zijn in deze kwestie. Hoewel het plan op dit moment niet zal veranderen, kan het binnenkort worden gewijzigd "op basis van de gegevens". Biden wil naar verluidt dat Amerikanen mogelijk al vijf maanden na hun laatste dosis boosterdoses krijgen.

Dan weet u alvast wat ons te wachten staat.

En zo lijkt de hele westerse wereld al de Rubicon overgestoken te zijn, op weg naar het totale medische fascisme. Iedereen die zelfs maar met elementaire virologie bekend is zal onmiddellijk zien dat deze zogenaamde "vaccins" dat nauwelijks zijn als ze geen blijvende immuniteit bieden. Het hele punt van gevaccineerd worden is om blijvende immuniteit te produceren, niet slechts een paar maanden bescherming, gevolgd door de noodzaak van steeds meer injecties.
In welk parallel universum wordt zo'n scenario überhaupt serieus genomen? Op welk punt werd de moderne geneeskunde een nooit eindigende infomercial voor non-stop Big Pharma-injecties?

We zijn de Rubicon ècht overgestoken naar het totale medische fascisme, en vele miljoenen mensen zien er niets verkeerds in. Ach, velen van hen staan te popelen om meteen in de rij te staan voor hun volgende injectie, gevolgd door de volgende, en de volgende.....

Pfizer-BioNTech en Moderna, de twee fabrikanten van mRNA-injecties, zeggen nu al openlijk dat hun prikken slechts zes maanden "effectief" blijven. Pfizer-functionarissen kondigden in februari (!) alaan dat ze een derde booster-shot aan het testen waren voor degenen die de eerste twee shots van het bedrijf al hebben ontvangen. AstraZeneca, dat een adenovirus-injectie produceert die daadwerkelijk spike-eiwit bevat, zegt dat de booster-injectie elke drie maanden nodig kan zijn.

In de VS doet het particuliere bedrijf dat bekend staat als de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) mee door de propaganda te verspreiden dat booster-shots volkomen normaal zijn en bestaan ​​met de tientallen andere injecties die routinematig aan kinderen en pasgeboren baby's worden gegeven.
Regelmatige boostershots voor de Wuhan-griep betekent natuurlijk veel geld voor Big Pharma, dat er alles aan doet om elke paar maanden extra miljarden binnen te halen voor de voortdurende verkoop van vaccins. Op basis hiervan en de schijnbare onwil van Amerikanen om weerstand te bieden aan dergelijke medische tirannie, verwachten we dat de boostershots pas ècht big business zullen worden.

Steeds vaker lezen we meningen van mensen die zeggen dat we nu in een situatie verkeren van een "pandemie van niet-gevaccineerden". Zij beweren dat doordat er zoveel mensen weigeren zich te laten vaccineren, de rest van de bevolking het "slachtoffer" is van die weigeraars en hen "onterecht" bepaalde zaken worden onthouden. Ook onze demissionaire coronaminister De Jonge laat geen mogelijkheid benut de zwarte piet bij de niet-gevaccineerden te leggen.

Maar we zitten toch met een probleem. Als het inderdaad zo is dat de ziekenhuisopnames en sterfgevallen bijna uitsluitend voorkomen onder de niet-gevaccineerden dan is de vraag: waarom zijn dan booster-shots nodig? En waarom zijn de statistieken in het Verenigd Koninkrijk dan zo afwijkend, waar de meeste COVID-ziekenhuisopnames en sterfgevallen tot de volledig gevaccineerde behoren?

Hier klopt iets niet, en het is zinvol daar meer aandacht aan te schenken. We kunnen niet blind varen op wat de regering en medische "deskundigen" (die het lang niet met elkaar eens zijn) ons vertellen. Immers: begin 2021 werd ook tegen het publiek gelogen, toen gezondheidsdeskundigen, waaronder de bekende (beruchte) Amerikaanse Dr. Anthony Fauci beweerde dat uit gegevens van COVID-vaccinonderzoeken bleek dat het vaccin levens had gered.

Uit gepresenteerde onderzoeksgegevens van de vaccins die zijn goedgekeurd voor gebruik in de VS bleek al spoedig dat - in tegenstelling tot wat de farmaceuten beweerden, er vergelijkbare aantallen waren in de vaccin- en placebogroepen.  Degenen die beweerden dat de proeven aantoonden dat het vaccin zeer effectief was in het redden van levens, hadden ongelijk, omdat onafhankelijke proeven dit niet hebben aangetoond.

Daarnaast is het door (bijna) iedereen gebruikte begrip "vaccin" voor de mRNA-vaccins van o.a. Pfizer ook de moeite waard om te onderzoeken. Deze producten zijn kwalitatief anders zijn dan standaardvaccins. Het gerenommeerde engelstalige online woordenboek van Merriam Webster bevat een duidelijke definitie van het begrip "vaccin", en het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat begin dit jaar de definitie van "vaccin" door de site (onderdeel van de Encyclopedia Brittanica) werd veranderd. De aanduiding dat een vaccin "increase immunity" bewerkstelligt is veranderd in dat het "stimulates the body’s immune response." Ons inziens een heel andere betekenis, maar Merriam Webster verklaart dat deze aanpassing meer overeenkomt met hoe er nu over wordt gedacht. Zo kun je het ook zeggen. Maar we blijven zitten met het rare gevoel dat mRNA-producten niet voldeden aan de definitie van "vaccin" die al meer dan 15 jaar bestaat, maar dat door de uitbreiding van de definitie mRNA-producten nu wel vaccins genoemd kunnen worden.

Echter, omdat de COVID-injectie veelvuldig een "vaccin" genoemd wordt betekent het nog niet dat deze nieuwe producten hetzelfde zijn als alle andere kindervaccins waarvan velen een discussie doodslaan door te zeggen "dat we al ons hele leven vaccins toegediend krijgen, al vanaf onze geboorte".

Elk product is een ander product, en als politici en medici het goed vinden zoiets als de mRNA-vaccins verplicht te stellen, simpelweg omdat het een vaccin is, dan is het de hoogste tijd om eens kritisch na te denken - iets wat door die mensen al sinds het begin van de "pandemie" niet meer gedaan wordt.

Er zijn inmiddels al een aantal landen waar het vaccineren zo goed als verplicht wordt gesteld (zie hierboven), ondanks het feit dat de ruwe gegevens over de veiligheid, de werkzaamheid en de langetermijn-effecten van die vaccins nog helemaal niet beschikbaar zijn. Dus terwijl ons wordt verteld dat we moeten vertrouwen op de wetenschap, is het zo dat die wetenschap juist geen wetenschappelijk proces is gebaseerd op open data. De mensen vertrouwen in een proces waarbij de gegevens geheim zijn - iets waar weinig wetenschappelijks aan is.

Wetenschappers beweren in de meeste mainstream media dat het vaccin veilig is, zonder uitgebreid in te gaan op ernstige bijwerkingen die wel degelijk optreden, waaronder talloze sterfgevallen. Dat doet vermoeden dat die mainstream media ten dienste staan aan de politiek en de farmaceutische industrie. Zo wordt er bijvoorbeeld weinig over geschreven dat nationale hulpdiensten in Israël melding maken van gevallen van een hartstilstand bij jongeren onder de 40 jaar en hier een dramatische toename zagen – meer dan 25% – parallel aan de COVD-vaccinatiecampagne. De autoriteiten in dat land hebben hierop niet gereageerd - en dat verbaast ons eerlijk gezegd niet, want het lijkt wel een trend te zijn dat afwijkende geluiden doodgezwegen worden. En niet alleen in Isaraël.

En hoe zit het nu met de Europese Unie.... hoe denkt de Europese Commissie over de eerder genoemde boosters? De club van Timmermans verwijst uiteraard naar het medische agentschap EMA. Maar zelfs die instelling houdt zich redelijk op de vlakte - er is blijkbaar een gebrek aan correcte gegevens! Er is niet eens hoe lang de boosters effectief zulen blijven.

De Wereldgezondheidsorganisatie (waar regeringen vaak naar verwijzen - als het hun uitkomt) gelooft niet in boosters zolang de eerste coronavaccinatie in veel arme landen niet eens is gegeven. Toch denkt de Europese Commissie te kunnen zeggen dat boosterdoses kunnen worden overwogen ten minste 6 maanden na de tweede dosis voor mensen van 18 jaar en ouder. Op nationaal niveau kunnen volksgezondheidsinstanties officiële aanbevelingen doen over het gebruik van boosterdoses, rekening houdend met opkomende effectiviteitsgegevens en de beperkte veiligheidsgegevens. Ofwel: Brussel gooit haar "probleem" weer eens over de schuttingen van de lidstaten.

De Europese EMA geeft wat coid-medicijnen betreft de verantwoordelijkheid maar weer door aan de nationale autoriteiten. Hierbij moet rekening worden gehouden met de "evoluerende gegevens over efficiëntie en veiligheid". Men kan dus concluderen dat het EMA nog niet over voldoende gegevens beschikt. De EU-autoriteit verwijst ook naar de "bijgewerkte productinformatie" op haar website - dus naar fabrikanten zoals Biontech. Maar de update voor de folder is waarschijnlijk ook nog niet beschikbaar, één klik levert in ieder geval geen resultaat op.

Blijkbaar tast iedereen nog in het duister over hoe lang de derde dosis “duurt”. Journalisten melden dat Brussel bespreekt hoe lang de derde dosis van het COVID-19-vaccin effectief moet blijven. Desalniettemin wordt in sommige landen al overwogen om een vierde vaccinatie te nemen. In Griekenland is het debat al begonnen, horen wij. Moeten we dus voorbereid zijn op een permanente “boost”, het nieuwe coronavaccin-abonnement van de farmaceutische industrie?

[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][15 november 2021]

 

Afdrukken Doorsturen