Tirannie over niet-gevaccineerden

In Oostenrijk is de “Vierte Welle" behoorlijk gewelddadig aan de gang, als we de autoriteiten in het land mogen geloven. De regering greep dit aan als een kans om de druk op niet-gevaccineerde mensen op te voeren en hen steeds meer te discrimineren. In eerste instantie met de 2G-regel, en straks met een verplichte vaccinatie. Niet dat dat enig effect zal hebben, maar het geeft de farmaceuten de kans nòg meer coronawinsten binnen te harken.



Alles staat in het teken van corona. Er gaat geen talkshow voorbij waarin gelijkgestemden het hebben over toenemende aantallen besmettingen (positief getesten). Om de niet-gevaccineerden de schuld te kunnen geven. Op weg naar nieuwe lockdowns. Over de vraag: wat komt er nog meer, wat kun je nog meer met mensen uitvreten? Over de geruchten over een verkorting van de gevaccineerde status naar 6 maanden. Dat onbevestigde paniekberichten ("fake news") worden verspreid.

Iedereen worden blootgesteld aan het verbale vuur van politici en enkele experts die een volledige vaccinatie van de bevolking eisen en natuurlijk de “3e prik", want, zoals wordt benadrukt, anders komen we nooit uit deze pandemie. En dan wordt ook nog het anti-grondwettelijke gedrag van de regering in Oostenrijk goedgepraat door te stellen dat Oostenrijk in Europa (of wordt de EU bedoeld?) onderaan de ranglijst staat als het gaat om de vaccinatiegraad. Wel allemaal wijzen naar Orban die de mensenrechten zou schenden, maar als Wenen de grondwet van het land vertrapt hult elke politicus zich in stilzwijgen.

Nauwelijks was er in Oberösterreich en Salzburg tot de "lockdown voor niet-gevaccineerden" besloten, werd alles weer op zijn kop gezet. Op de deelstaattop werd besloten tot een aanvankelijke lockdown van drie weken voor heel Oostenrijk. Voor iedereen; al dan niet gevaccineerd. Voor niet-gevaccineerden zou het echter langer moeten duren. En alsof dit niet slecht genoeg nieuws was, was er ook nog een grote bonus: een algemene verplichte vaccinatie wordt nu daadwerkelijk overwogen in Oostenrijk vanaf 2022 (of is al vastgesteld en gepland door de overheid).

Het kan maar zo zijn dat Oostenrijk door Brusselt als praktijktest is ingevoerd - om te kijken of (en hoeveel) weerstand er tegen deze maatregel is. Misschien wil de niet-democratisch gekozen kliek in Brussel dit wel, want het lijkt erop dat sommige landen op zo'n signaal hebben gewacht en nu ook over dergelijke maatregelen beginnen te praten. Internationaal zorgt de geplande verplichte vaccinatie in Oostenrijk in ieder geval voor opschudding, maar niet per se voor goedkeuring.

De Britten hebben al een video laten zien over de Oostenrijkse lockdown voor niet-gevaccineerde mensen. De welbekende Britse politicus Nigel Farage zei: "Twee miljoen Oostenrijkers zitten sinds gisteravond om middernacht opgesloten... Wat er die nacht in Oostenrijk is gebeurd, is diep beangstigend." De Kroatische premier was ook geschokt door de maatregelen in Oostenrijk en zei : "Dat is verschrikkelijk in Oostenrijk. Dat is een Europees probleem. Hoe ze omgingen met Orbans mensenrechtengekte. Waar zijn die Brusselse bureaucraten nu? Mensen verbieden de straat op te gaan, dat is fascisme”. Overigens werd de Kroatische ambassadeur voor zijn opmerkigen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in Wenen op het matje geroepen.
Tussen haakjes: wat in Oostenrijk niet meer over het hoofd kan worden gezien: er zijn al lang diepe kloven door de maatschappij getrokken, de samenleving was al verdeeld. Door de politiek - en helaas ook door de mainstream media.

Stel dat al deze maatregelen een afleiding zijn; waarvan moet dan de aandacht van de burgers worden afgeleid? Van de migratiecrisis? Niet van de problemen aan de Pools-Wit-Russische grens. Nee, voor het Oostenrijkse publiek zou het een bliksemafleider kunnen zijn van het probleem van illegale migratie in hun land. Er zijn daar dit jaar immers al ruim 30.000 illegalen aangehouden in Oostenrijk of die hebben zich gemeld. Het lijkt erop dat er niets aan gedaan wordt - of de minister van Binnenlandse Zaken kàn dat  gewoon niet.

Of moet nu alvast de aandacht van de burgers in de EU worden afgeleid van de komende grote financiële crash, die niet alleen Oostenrijk zou treffen. Financiële experts vrezen dat het hele kaartenhuis op elk moment in elkaar kan storten. Een paar dagen geleden lazen we immers op Bloomberg: "Een grote lawine van slechte leningen zal de "moeder aller crises" veroorzaken. Over de prognoses van de bankensector zei zelfs de ECB: "En natuurlijk zijn we bezorgd dat de verwachtingen een beetje te optimistisch zijn".
Bij Bloomberg-Law werd er gezegd: "Pandemic to Drive Over a Trillion Dollars of European Bad Loans". Dat betekent: "De pandemie veroorzaakt meer dan $ 1 biljoen aan slechte leningen". Ook het hoofd van een verzekeringsgigant zegt in verband met de coronacrisis en het financiële systeem: "Alle waarschuwingslampjes in het risicobeheer staan ​​roodgloeiend". Ook hebben we van fondsbeheerders en grote beleggers vernomen dat ze in de nabije toekomst een gigantische financiële crash verwachten.

Maar terug naar de coronacrisis: het gaat niet alleen om het opleggen van prikken aan niet-gevaccineerden, het gaat ook om de zogenaamde "opfrissingsprik", de zogenaamde boostervaccinatie. Maar een Israëlische studie (in het algemeen worden Israëlische studies vaak gebruikt - met name als de resultaten politici en medici goed uitkomen) tempert de verwachtingen. Hieruit blijkt dat de “boostershot” minder effectief is dan verwacht. Volgens gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid is dat slechts 51,96 procent. In Griekenland wordt al gesproken over een mogelijke vierde prik.

Ook onze eigen coronaminister De Jonge wil alle volwassenen een boosterprik geven - en hij tart daarmee kritiek van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en bedenkingen van de experts. Die zijn daar namelijk tegenstanders van. Maar dat is niet de enige tegenstrijdigheid in de vierde golf. Er dreigt opnieuw chaos in de Europese Unie. Boosters, reizen, lockdowns: de 27 EU-staten zijn het nergens over eens: een Europese strategie - als die ooit heeft bestaan ​​- is niet herkenbaar. De bazin van de Europese Commissie, führerin Ursula von der Leyen - afgestudeerd in de geneeskunde - beloofde een jaar geleden dat vaccinatie de oplossing zou zijn, dat die het "einde van de pandemie" zou brengen. "Om het einde van de pandemie te bereiken, moeten we tot 70 procent van de bevolking laten vaccineren", zei ze in december 2020 in het europees nepparlement. En al in juli dit jaar verklaarde ze dat deze europese vaccinatiedoelstelling was gehaald.

Sindsdien is het oorverdovend stil in Brussel. Von der Leyen, haar gezondheidscommissaris Kyriakides en zelfs de European Medical Agency EMA zijn wat dit betreft uit het zicht verdwenen. Terwijl diverse regeringen de "booster voor iedereen" zo snel mogelijk aanbevelen, laat de EMA het zitten bij een vage verklaring dat opfrissingen mogelijk zijn - maar pas na zes maanden. En terwijl Duitse politici beloven kinderen te injecteren, stelt EMA de beslissing daarover uit. In de Europese Unie dreigt nu een gezondheidschaos - net als toen de pandemie begon....

Dat de werkzaamheid van de huidige vaccins na relatief korte tijd afneemt, wordt officieel al lang niet meer ontkend - omdat het niet meer te ontkennen valt. Nu wordt echter een Amerikaans onderzoek gemeld waarbij bijna 800.000 mensen betrokken waren of wiens gegevens werden geëvalueerd en deze gegevens leveren alarmerende resultaten op. Dienovereenkomstig verliezen de drie vaccins die voor Amerikanen beschikbaar zijn tegen de delta-variant van het coronavirus binnen 6 maanden tussen 35 en 85 procent van hun effectiviteit. Het is dan bijna begrijpelijk dat politici en artsen de “boosterprik" het liefst meteen bij iedereen willen inbrengen. Maar over medicatie wordt met geen woord gerept. Bij het Moderna-vaccin in maart was de effectiviteit na de tweede prik 89 procent, in september was dat nog maar 58 procent. Het BionTch/Pfizer-vaccin daalde na de tweede prik in dezelfde periode van 87 naar 45 procent en het ééndosisvaccin van Johnson & Johnson (Janssen) walste in dezelfde periode van 86 naar 13 procent. Weg met de eerder gedane belofte dat "volledige immunisatie" een "game changer" is. En waren onze demissionaire bewindslieden en betrokken medici niet altijd voorstander van het vaccin van BionTech/Pfizer en gebruikten ze da als niet steeds als argument van het veruit beste vaccin?

Het Duitse Robert Koch Instituut (RKI) heeft nu ook bevestigd dat de kunstmatige euforie over de effectiviteit van de vaccins al lang niet meer houdbaar is. Dat instituut heeft nu heimelijk de informatie over het begrip vaccinatie veranderd - dus zonder een fatsoenlijke aankondiging. Er is bijvoorbeeld altijd gezegd dat vaccinatie het risico op overdracht aanzienlijk verkleint. Oorspronkelijk werd zelfs gezegd dat gevaccineerde mensen waren ingeënt en geen corona meer konden oplopen en het virus niet konden doorgeven, wat ook als reden werd gegeven om de voorkeur te geven aan gevaccineerde mensen.
Sinds 2 november zegt het RKI echter over de overdracht van het virus door gevaccineerde personen: "In hoeverre de vaccinatie de overdracht van het virus vermindert is op dit moment niet precies te kwantificeren". In het ergste geval kan dit betekenen dat een vermindering van de transmissie helemaal niet kan worden bewezen. Omdat er geen reductie is. Ook schrijft het RKI op 2 november: “Er moet echter van worden uitgegaan dat mensen na contact met SARS-COV-2 ondanks vaccinatie PCR-positief worden en ook besmettelijke virussen uitscheiden. Dus mensen kunnen PCR-positief worden. De ct-waarde is blijkbaar totaal oninteressant. En tot 2 november konden we op de site van het RKI nog lezen: “Vanuit volksgezondheidsoogpunt lijkt het risico op virusoverdracht door vaccinatie zodanig te worden verminderd dat gevaccineerde personen geen essentiële rol meer spelen in de epidemiologie van de ziekte” .

Van de New York Times tot de BBC waren er berichten over de lockdown en geplande vaccinatie-eisen in Oostenrijk. Eén ding mag niet worden vergeten en niet worden verwaarloosd wanneer Oostenrijk naar voren rent: de vier Covid-19-vaccins die in de EU zijn goedgekeurd, hebben slechts voorwaardelijke goedkeuring (noodgoedkeuring) en dit zal de komende jaren blijven gehandhaafd, zelfs nadat de goedkeuring is verlengd met één jaar verandert er nauwelijks iets. Natuurlijk geldt de goedkeuring niet voor kinderen vanaf 5 jaar, hoewel in Oostenrijk al lang de kindervaccinatie is gestart. Daar wordt het na de 1-jaars (nood)verlenging door de EMA gewoon "off-label vaccinatie" genoemd. Maar hoewel ook in deze situatie de producent verschoond is van elke vorm van aansprakelijkheid kan in Oostenrijk bij “off-label” vaccinaties wèl degene die de vaccins toedient verantwoordelijk worden gehouden voor als er iets "mis gaat". Daar wordt dit punt in de mainstream media niet genoemd - het is dus raadzaam als ingezetene van dat land vóór de prik de betreffende verantwoordelijke daar op te wijzen (en de schriftelijke instemming van die persoon te eisen).

Het opleggen van een verplichte vaccinatie (voor noodtoelating) is behoorlijk zwaar - en in veel landen tegen de Grondwet. En als er in discussies herhaaldelijk wordt verwezen naar de destijds verplichte vaccinatie tegen pokken, blijft deze vergelijking achter. Het vaccin tegen pokken was al jaren en decennia beproefd en had natuurlijk onbeperkte goedkeuring. En de pokken waren zeker gevaarlijker dan corona. Dit plan zal de komende weken ongetwijfeld leiden tot veel meer demonstraties en ongeregeldheden.

Volgens de Belgische politie gingen vandaag zo'n 35.000 mensen de straat op in Brussel. Volgens officiële informatie demonstreerden zaterdag zelfs 40.000 mensen in Wenen. Corona-protesten braken ook uit bij rellen in Nederlandse steden en net als in Brussel werden verschillende politievoertuigen in brand gestoken. Soms liep de situatie uit de hand - omdat de demonstraties ook relschoppers aantrokken. Maar ook "normale" burgers gingen massaal de straat op - niet alleen tegenstanders van vaccinatie en dwarsdenkers.
Mensen protesteren tegen nieuwe beperkingen. In België wordt het “Corona Safe Ticket” niet alleen hernoemd (omdat het niet meer veilig is), het wordt ook verplicht bij bijvoorbeeld restaurants. In ons land gelden zoals bekend vergelijkbare maatregelen.

De stemming in het europees nepparlement is totaal anders. President Sassoli wilde weer normaal doen - de plenaire vergadering van deze week in Straatsburg zou weer verplicht moeten zijn. Maar 180 parlementsleden kwamen in opstand en nu wordt het weer een "hybride" conferentie - met online stemmen vanuit het thuiskantoor. Terwijl veel burgers zich verzetten tegen nieuwe beperkingen hebben europarlementariërs zich blijkbaar comfortabel thuis genesteld...

Overigens zijn de commentaren op artikelen over een lockdown en vaccinatie-eisen interessant en informatief. Regelmatig worden wij in de alternatieve media herinnerd aan gebroken beloften van politici die zeggen “geen lockdown meer” of “er komt geen verplichte vaccinatie” of “de pandemie is voorbij voor degenen die zijn ingeënt”. Dat soort retoriek.

De lijst van gelijksoortige verbroken beloften zou voor onbepaalde tijd kunnen worden uitgebreid. Maar niemand mag beweren dat de niet-gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de ellende, want er zijn enorme doorbraken op het gebied van vaccinatie (zegt men). Evenmin spreken zogenaamde experts of de farmaceutische industrie na twee vaccinaties van "volledige immunisatie". Nu hoor je pas medici na drie vaccinaties spreken over "basisvaccinatie". En op een gegeven moment kun je misschien een soort strippenkaart van 10 krijgen voor de vaccinaties. Maar je hoort - als je het wilt horen - dat zelfs in landen met een hoge vaccinatiegraad de cijfers weer steil omhoog zijn gegaan. Soms zelfs exponentieel stijgend.

Een weinig in de mainstream media genoemd voorbeeld is momenteel Gibraltar, met een vaccinatiepercentage van meer dan 100%. Omgekeerd is bekend dat momenteel het hele Afrikaanse continent met een gemiddelde vaccinatiegraad van minder dan zes procent een incidentie heeft tussen 0 (nul) en 10. De uitschieters landen met een incidentie van 48 of 31.

Portugal heeft een vaccinatiegraad van bijna 90 procent en toch is de incidentie opnieuw 124. IJsland heeft een incidentie van 321 bij 82 procent. Ierland heeft een incidentie van 625 bij 76 procent en de absolute koploper is het eerder genoemde Gibraltar met een vaccinatiegraad van meer dan 100 procent en een incidentie van 1.056.

Bij deze cijfers zou je kunnen denken dat een extreem hoge vaccinatiegraad niet per se het ei van Columbus is (wat we dan ook doen).

Maar; waarom dan de druk, de enorme druk op de burgers? Dat verdeelt de samenleving. Over verdeeldheid gesproken: Florida verbiedt discriminatie van niet-gevaccineerde mensen en verbiedt ook verplichte vaccinatie..... bij wet.

Dus nogmaals: niet gevaccineerd en nog steeds geen problemen. Het draait echt allemaal om vaccinaties, zo lijkt het. En dus over het grote geld voor "Big Pharma". Degenen die "gewoon" zijn hersteld tellen niet mee, de kudde-immuniteit die door infectie wordt bereikt (en waar in het begin van de pandemie naartoe gewerkt werd), telt niet. Het draait allemaal om de vaccinaties. Daarom lanceren de farmaceutische reuzen nu een grote aanval op Afrika. Er moeten fabrieken komen voor de productie van vaccins in Afrika en dan moeten de Afrikanen zo vriendelijk zijn zich te laten vaccineren, of het nu nodig is of niet. Deze plannen worden ondersteund door de Europese Commissie.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[21 november 2021]

 

Afdrukken Doorsturen