Kinderen opofferen om ouderen te beschermen

Taboes, waarvan sommige al millennia duren,worden met een adembenemende snelheid doorbroken. Elke samenleving beschermt in de eerste plaats haar kinderen, maar in het Westen offeren we onze kinderen op het altaar van de "wetenschap" om de ouderen onder ons onsterfelijk te maken.



Euromomo, een organisatie die de sterftecijfers in 28 deelnemende EU-landen monitort, heeft momenteel een bijna twee keer zo hoge oversterfte in de leeftijdsgroep 15-44 jaar als in 2020 (oversterfte in week 45 2020: 2629. oversterfte in week 45 2021 : 4870 ).

Deze aantallen kunnen verschillende oorzaken hebben, van de (bij)werkingen van de vaccins tot de effecten van de "maatregelen". Maar feit is dat we onze kinderen, die nog een leven voor zich hebben, laten sterven zodat we 85-plussers een nòg langere levensduur kunnen geven. En er is nog geen rekening gehouden met de voorheen onbekende bijwerkingen van de vaccinaties op de lange termijn.

Een ander fundament van onze samenleving tot nu toe was het vermoeden van onschuld. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Dit principe is inmiddels verdraaid in het tegendeel. Elke gezonde maar niet gevaccineerde persoon maakt zich schuldig aan het in gevaar brengen van zijn medemensen als hij zijn onschuld/gezondheid niet steeds kan bewijzen. En zelfs dan is hij een bedreiging, een engel des doods, gebrek aan solidariteit, ongeschoold en egoïstisch (allemaal citaten, rijkelijk te vinden in de sociale media). Dat gaat consequenties hebben.

Afgezien van het feit dat we ziekte, die net zo goed deel uitmaakt van het menselijk leven als liefde, vreugde of dood, hebben geherdefinieerd als iets waar een ander “de schuld” van heeft, kan men zich supersnel in de groep van de niet-gevaccineerden bevinden... in de toekomst sneller dan u dierbaar is (de 5e booster gemist?).

Ten tweede is dit principe er één van de "schade", die moet worden bestraft en waarbij de "dader" moet worden uitgesloten van de samenleving. Dankzij de “Groene Pas” zelfs supersnel te realiseren.

Ten derde zal de introductie van een vermoeden van schuld een impact hebben op onze samenleving die verder gaat dan gezondheidspaspoorten en groene paspoorten. Wat daar zo "goed" werkt, zal ooit ook zijn weg in het strafrecht vinden.

Ook hebben we alle medische basisregels overboord gegooid. “Allereerst: geen schade toebrengen”, een medische regel sinds 400 voor Christus. Weg ermee. De voordelen en risico's van de behandeling voor elk individu afwegen. Onnodig. Het verbod op massatesten van gezonde mensen? Afgeschaft.

Maar bovenal zijn we gaan nadenken over hoeveel mensen we moeten doden om anderen te redden. Eén van de “rechtvaardigingen” voor de covid “vaccinatie” is dat het met bijwerkingen meer mensen zou redden dan doden.

Laten we even buiten beschouwing laten dat de gemiddelde coronadode boven de 80 ligt en lijdt aan ernstige ziekten (volgens statistische gegevens o.a. kanker, hartkwalen, zwaarlijvigheid, chronische luchtwegaandoeningen, etc.). Het gemiddelde slachtoffer van vaccinbijwerkingen is daarentegen gemiddeld 33 - in de zomer voordat er nog sprake was van kindervaccinaties.

Laten we het feit terzijde schuiven dat we gezonde jonge mensen doden om de gedoemden een paar maanden meer te geven.

Het is dramatisch dat we zijn gaan denken dat het mogelijk is om mensen te doden die anders niet zouden zijn gestorven, om het leven voor andere mensen mogelijk te maken. Dit is een breuk in de menselijke beschaving. Dat opent de deur naar de hel. Dan wordt het in de toekomst maatschappelijk erkend om mensen of een groep mensen preventief te doden, als dit het leven van een andere groep mensen kan redden. Allemaal gebaseerd op giswerk en geruchten, let wel. De middeleeuwse heksenverbrandingen en vervolgingen van mensen van verschillende religies zullen daarbij vergeleken een kinderverjaardagsfeestje zijn geweest.

En waarom doen we dit allemaal? Officieel bedoelen we. Officieus weten we dat het gaat om politieke macht, de invoering van een digitale pas (“groene pas”) en honderden miljarden winst voor de farmaceutische maffia. Vanwege een ziekte die volgens AGES 0,129% van de bevolking heeft gedood in de 21 maanden sinds de "uitbraak". Aan en met covid, ook bij terminale kankerpatiënten. Waarin de leeftijdsgroep van 84-plussers meer doden heeft dan alle onderstaande leeftijdsgroepen.

Elk mensenleven is kostbaar, maar zijn we vergeten dat een 85-jarige niet meer zijn hele leven voor zich heeft? Oude mensen gaan dood, dat was voor covid ook zo. De dood maakt deel uit van ons leven.

Maar terug naar de gevaren van covid. Volgens een onderzoek van het Italiaanse Instituto Superiore di Sanità op 5 oktober 2021 had slechts 2,9% van degenen die stierven aan/met Covid, Covid als enige diagnose. 67,7% had 3 of meer comorbiditeiten zoals kanker, hartziekte of COPD. Van de 130.486 officiële Italiaanse Covid-sterfgevallen stierven er slechts 3.783 daadwerkelijk aan het virus zelf.

Maar, zult u zeggen, we doen dit vanwege de drukte op de intensive care. Welnu, al jaren zijn de intensive care-afdelingen overbelast. Zelfs nu, in de 4e golf die een lockdown van niet-gevaccineerden lijkt in te luiden, zijn er nog bedden vrij. Een bezettingsgraad van ruim in de 80% is voor onze "deskundigen" nog lang niet voldoende om te spreken van het verslaan van het coronavirus. Maar afgaande op de situatie in Gibraltar is ook 100% dat niet. En vergeet niet dat de jarenlange aanvallen van de diverse kabinetten Rutte op de zorg ons in de huidige voortslepende situatie hebben gebracht - een situatie waarbij de toelating tot medische zorg lijkt te verworden tot een dobbelspel.

Wat moeten wij, de burgers, nu doen? Wij denken: weerstand bieden. Controleer de naleving niet. We verwachten dat geen van deze "maatregelen", vooral die tegen niet-gevaccineerde mensen, stand houden voor het Europese Hooggerechtshof. Maar boven alles geldt voor eenieder: volg je hart.

Waarom weerstand bieden? Om twee redenen. Zodra we de creatie van een digitale pas (“groene pas”) hebben toegestaan ​​die onze deelname aan het leven bepaalt, zijn we alle vrijheden en grondrechten kwijt. Dan is één muisklik van een ambtenaar voldoende en mag je niet naar je werk, niet naar het café of restaurant of er niet zijn als je kind wordt geboren. Het hoeft niet eens de ontbrekende booster te zijn die je vrijheid steelt. De mogelijke toepassingen zijn eindeloos, alles van klimaatwangedrag tot politieke afwijking kan dan worden gesanctioneerd. Je weet waarschijnlijk niet eens waarom je het huis niet uit mag. Ook nu worden de regels continu eenzijdig gewijzigd door de politiek.

En dan is er nog het gezondheidsaspect. Corona begon als een pandemie van kwetsbare mensen. De oude en de zieke. Deze moeten worden beschermd. Aanwijzingen voor een aanstaande verplichte vaccinatie of vaccinatie van kinderen werden als complottheoriën afgedaan. Waar zijn we nu?  Op dit moment is het vrijwillige karakter van de vaccinatie natuurlijk twijfelachtig. Kindervaccinatie wordt al aanbevolen.

De bescherming van ouderen is veranderd in de vaccinatie van 5-jarige en oudere kinderen (uiteraard "vrijwillig"). Moderna heeft al goedkeuring aangevraagd voor baby's van 6 maanden en ouder, en Pfizer zal volgen. En de levenslange bescherming is 4 maanden na de introductie van het "vrijwillige" aanbod in een "boost" geworden. De Europese Unie wil de "Groene Pas" slechts 6 maanden geldig laten zijn, met een waarschijnlijke verdere verlaging tot 4 maanden in 2022. Dus in 2022 zullen we onszelf en onze kinderen elke 4 maanden vanaf de leeftijd van 6 maanden moeten laten vaccineren, om onze vrijheid te behouden. Willen we dat?

Natuurlijk niet  - niet voor onszelf of voor de kinderen. De vaccinaties (gentherapie, eigenlijk) zijn nog steeds te experimenteel, de goedkeuringen te voorlopig, de contracten met Biontech/Pfizer ondoorzichtig en tegen woekerprijzen. Ter herinnering: de klinische tests lopen nog, de goedkeuring is “voorwaardelijk” en volgens de contracten zijn er geen effecten of bijwerkingen bekend. Iedere aansprakelijkheid hiervoor is uitgesloten.

En wat hebben we eraan als personen die al zijn ingeënt? Heb we onze vrijheid teruggekregen? De huidige vrijheid is alleen geleend van de overheid - het kan op elk moment worden ingetrokken.

Afsluitend willen we het nog even hebben over de effecten en bijwerkingen van mRNA-"vaccinaties". Een vaccinatie zoals we die al decennia kennen is gebaseerd op een eenvoudig principe. Virus kweken. Virus doden (inactiveren). Virus injecteren. Op deze manier kan men het eigen immuusysteem trainen op het gedode virus en is het voorbereid op een noodsituatie.

De mRNA-vaccinaties zijn gebaseerd op een heel ander principe. Onze lichaamscellen worden ertoe aangezet om een ​​kenmerkend viruseiwit, het spike-eiwit, te produceren en dit op hun oppervlak weer te geven door middel van mRNA verpakt in lipide nanodeeltjes. Ons immuunsysteem gebruikt dit eiwit vervolgens om zichzelf te verdedigen. Het probleem is: het immuunsysteem valt zijn eigen lichaamscellen aan in plaats van het gedode virus. Iedereen kan voor zichzelf beslissen of dit een goed idee is.

Op het moment dat het spike-eiwit door het hele lichaam wordt aangetroffen, worden ook alle organen aangevallen. Bijvoorbeeld de cellen die de bloedvaten bekleden, wat vervolgens leidt tot de bekende trombose en embolie. Bij een natuurlijke infectie met covid wordt het virus normaal gesproken op de slijmvliezen gevangen en geëlimineerd. Het lichaam kent dan het virus en kan snel reageren bij een nieuwe ontmoeting, het wordt immuun. Bij een “covid-vaccinatie” daarentegen dringt het spike-eiwit alle organen binnen. Bovendien is als speciale vaccinatiebonus inmiddels gevonden dat het spike-eiwit op zichzelf al corona kan veroorzaken, het is een essentiële reden waarom het Sars-Cov2-virus de ziekte corona veroorzaakt. Je prikkelt dus niet alleen je immuunsysteem in je lichaam, je laat het ook het spike-eiwit produceren dat de coronaziekte veroorzaakt.

Weet u zeker dat u dit elke 4 maanden met uw lichaam wilt laten doen? Of uw kinderen, wier immuunsysteem nog in ontwikkeling is? In de wetenschap dat uw immuunsysteem bij elke booster heftiger reageert op de "vaccinatie"?  Hier zijn nog weinig studies over, maar Taiwan besloot op 10 november te stoppen met het injecteren van Biontech/Pfizer bij minderjarigen. Als reden werd opgegeven dat het risico op myocarditis (ontsteking van de hartspier) 10x (!) hoger was bij de tweede dosis dan bij de eerste vaccinatie. Als deze factor ook geldt voor de verdere doses, is de derde booster 100 keer gevaarlijker dan de eerste vaccinatie. De vierde booster met een factor 1000. Ook als u gevaccineerd bent, heeft u nog wat te winnen als u tegen het vaccinatieregime van de overheid bent en zegt: genoeg!

Overigens had Zweden, dat uit alle mainstream media is verdwenen, geen lockdowns, geen verplichte maskers, geen verplichte vaccinaties en geen schoolsluitingen, en toch een bezettingsgraad van 3,74 patiënten per 1 miljoen inwoners, op 14 november op de intensive care. Maar Zweden heeft dan ook andere politici dan wij hier hebben.





[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[26 november 2021]

 

Afdrukken Doorsturen