Oekraïne: kans op westerse false flag operatie neemt toe

In tegenstelling tot wat westerse politici, de NAVO en de hun ten dienste staande mainstream media ons wil doen geloven is er geen enkel bewijs dat de Russen van plan zijn kernwapens te gebruiken. Dat is ook niet nodig. Ze hebben momenteel een overweldigende militaire superioriteit terwijl ze zich in Oekraïne opmaken voor het herfstoffensief. Waar we het hier echt over hebben is de toenemende mogelijkheid dat Amerika een atoombom kan afvuren en deze toeschrijft aan Rusland. Inderdaad: een false flag operatie.




De chef buitenlands beleid van de Europese Unie, Borrell, veroorzaakt herhaaldelijk opschudding met zijn pittige opmerkingen. Nu dreigt hij het Russische leger te vernietigen – en desgevraagd kan hij niet uitleggen wat hij eigenlijk bedoelt. "Elke nucleaire aanval op Oekraïne zal een antwoord krijgen - geen nucleair antwoord, maar een militair antwoord dat zo krachtig is dat het Russische leger zal worden vernietigd", zei de Spanjaard in Brugge.

Het citaat is goed gedocumenteerd, staat op de website van de Franse krant Le Soir en wordt niet betwist. Toen een journalist van "DPA" wilde weten wat Borrell bedoelde met de vernietiging van het Russische leger, raakte zijn woordvoerster het spoor bijster.

Er was niet naar gevraagd - Borrells verklaring komt neer op een scenario van een wereldoorlog van wederzijdse vernietiging. Maar de mensen in Brussel zijn eraan gewend geraakt. De NAVO dreigt immers ook bijna dagelijks met een verwoestende tegenaanval. Het Atlantisch Genootschap maakt zelfs plannen voor een nucleaire oorlog die zou kunnen leiden tot de Derde Wereldoorlog. Op de laatste bijeenkomst van de NAVO-ministers van Defensie in Brussel kwam ook de vernietiging van het Russische leger aan de orde.

Overigens stelde zelfs “DPA” de angstige vraag of de Europese Unie partij zal worden in het conflict tussen Rusland en Oekraïne. Dat is de EU echter al heel lang. In het conflict VS-Oekraïne-Rusland kozen de Europeanen vanaf het begin partij – voor de VS en Oekraïne. En ze steunen ook de oorlog - met wapens en geld sat gehaald wordt uit de zogenaamde "vredesfaciliteit". Nieuw is echter dat de EU nu ook traint voor oorlog. Vroeger was dit taboe, maar nu is dat vanzelfsprekend. Volgens de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock voorzien de plannen in de opleiding van in totaal 15.000 Oekraïense soldaten. Oorlog en Duitsland..... het blijft een gevoelige combinatie.

Met nog eens 500 miljoen euro wil de EU vooral wapens leveren, maar ook materieel voor de Oekraïense strijdkrachten. Tot nu toe is vijf keer 500 miljoen euro goedgekeurd, in totaal 2,5 miljard. "Oekraïne heeft meer wapens nodig - we zullen ze leveren", zei Borrell. Hij zei niet wat Oekraïne met deze wapens mag doen. Dat komt omdat de EU geen enkele controle heeft. Het minste wat het zou doen, is dat de regering in Kiev verantwoording aflegt over het gebruik van het militaire materieel en Brussel informeert over zijn militaire planning. Maar zoals gebruikelijk niets van dit alles. De Amerikaanse regering had dit wel geëist, maar de EU-politici laten alles gebeuren zonder te klagen. Ze doen ook niets om tot een vredesoplossing te komen, zoals de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken maar weer eens aantoonde. Er is zelfs geen oorlogsdoel gedefinieerd, dus het einde blijft open...

In tegenstelling tot wat westerse politici, de NAVO en de hun ten dienste staande mainstream media ons wil doen geloven is er geen enkel bewijs dat de Russen van plan zijn kernwapens te gebruiken. Dat is ook niet nodig. Ze hebben momenteel een overweldigende militaire superioriteit terwijl ze zich opmaken voor het herfstoffensief. Waar we het hier echt over hebben is de toenemende mogelijkheid dat Amerika een atoombom kan afvuren en deze toeschrijft aan Rusland. Voor het geval u het even vergeten was: ze deden dit al met de Nord Stream 2 pijpleiding, dus waarom zouden ze het niet doen met een nucleair wapen?

Wat betreft de aanslag op Nord Stream 2: nu is het officieel: er komt geen gezamenlijk onderzoeksteam met andere EU-landen om de explosies op de Nord Stream-pijpleidingen te onderzoeken. Dat heeft de Duitse federale regering bekendgemaakt. Tegelijkertijd maakt ze bezwaar tegen de openbaarmaking van haar eigen bevindingen. Tot nu toe heeft de Scholz-regering geen grote ijver getoond om de sabotage op te lossen. Kanselier Scholz vond het niet eens nodig om een ​​regeringsverklaring af te geven. Berlijn zwijgt in alle talen - vooral in het Duits. Maar een woordvoerster van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken had haar mond voorbij gepraat: er komt geen gemeenschappelijk onderzoeksteam, zei ze in Berlijn. Op de vraag waarom het "Joint Investigation Team" dat met Zweden en Denemarken was gepland, niet tot stand komt, antwoordde ze dat ze dat "op dit moment niet kon zeggen". Eerder had "Der Spiegel" gemeld dat Zweden dit had afgewezen. De veiligheidsclassificatie is te hoog om mogelijke bevindingen met andere staten te delen, zei men in Stockholm.

De gevraagde informatie raakt naar men vertelt de geheimhoudingsbelangen die bescherming behoeven op een zodanige manier dat het welzijn van de Staat zwaarder weegt dan het parlementaire recht op informatie en dat het recht van parlementariërs om vragen te stellen bij wijze van uitzondering op de tweede plaats moet komen voor het belang van de federale regering bij geheimhouding. Dus zelfs als politici iets weten, mogen en willen ze niets zeggen. Dat heeft veel weg van een door de Staat georganiseerde doofpotaffaire. Maar dan vragen wij ons af: als er bewijs was van een aanval vanuit Rusland, zou die dan ook worden verdoezeld? En wat zegt het dat Gazprom, als eigenaar van Nord Stream 2, of Rusland als belanghebbende, het niet werd toegestaan ter plekke onderzoek te doen?

Het is interessant dat de mainstream media net zo weinig geïnteresseerd zijn in het ophelderen van deze zaak. Uiteindelijk - zo lijkt het de bedoeling - moet het bestaan ​​van NS 1 en 2 stilletjes op de vuilnisbelt van de geschiedenis worden gegooid, alsof deze infrastructuren nooit hebben bestaan. Dit kan wel werken voor een volgzaam Duits publiek, maar dit waarschuwingssignaal zal nauwelijks worden vergeten door potentiële partners, omdat ze niet tegen zichzelf hoeven te liegen en de feiten met een onbevooroordeelde geest in de ogen kunnen kijken.

Ondertussen zien we steeds meer signalen dat het Amerikaanse "leiderschap" actief een nucleaire oorlog overweegt. Joe Biden heeft onlangs aangekondigd dat de wereld op de rand van een nucleaire apocalyps staat. Zijn regering lijkt zich op die mogelijkheid voor te bereiden: onlangs meldden we dat het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) $ 290 miljoen zou uitgeven om een niet nader genoemde hoeveelheid van Amgen's bloedziekte-medicijn Nplate veilig te stellen, een middel dat is goedgekeurd voor de behandeling van bloedcelverwondingen, veroorzaakt door acuut stralingssyndroom (ARS ) bij zowel kinderen als volwassenen.

De Union of Concerned Scientists is het erover eens dat een nuke-festival - dat een einde maakt aan de beschaving - dichterbij is dan ooit. Hun Doomsday Clock is momenteel ingesteld op "doom's doorstep" - 100 seconden voor middernacht. Dat is de slechtste "doeminstelling" sinds de Doomsday Clock in 1947 werd ingevoerd.

Biden en de mainstream media geven preventief Poetin de schuld. Ze zeggen dat Rusland aan het verliezen is, wanhopig wordt en waarschijnlijk zijn toevlucht zal nemen tot een nucleaire aanval - of mogelijk een false flag operatie (waarbij men met deze opmerking kennelijk alvast een "schuldige" positioneert). De Atlantische Alliantie maakt zelfs plannen voor een nucleaire oorlog die zou kunnen leiden tot de Derde Wereldoorlog. Op de laatste bijeenkomst van de NAVO-ministers van Defensie in Brussel kwam ook de vernietiging van het Russische leger aan de orde.

Militair ervaren analisten verschillen echter van mening. Ze wijzen erop dat de geroemde Oekraïense vorderingen relatief onbeduidend zijn. Rijden over wijd open vlaktes kan dan wel een goed gevoel geven, maar dit gebied is niet verdedigbaar als Rusland besluit een tegenaanval uit te voeren... Rusland lokt Oekraïne uit om grondgebied in te nemen en vervolgens staat men dan voor de taak om een stad in te nemen die Rusland in het bezit heeft, zoals Cherson... Oekraïne zal een frontale aanval op de stad Cherson moeten uitvoeren en, om dit te doen, troepen en uitrusting massaal moeten samentrekken - wat dan weer een gemakkelijk doelwit zal zijn voor Russische artillerie, raketten en bommen. Vergeet niet: de eenzijdige berichtgeving in onze mainstream media is a) geopolitiek gestuurd en b) propaganda gebaseerd op informatie vanuit Oekraïne. Wat niet wil zeggen dat de Russen zich hier niet aan bezondigen.....

Als Rusland echt aan het verliezen zou zijn, zouden de landen die de sancties negéren, die 85% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, dan niet snel capituleren voor de VS, hun handel met Rusland afsnijden en om vergeving smeken bij Uncle Sam? En zouden de Saoedi's en de rest van de OPEC+ niet de kant van Biden kiezen in plaats van Poetin?
Maar dat gebeurt niet. Integendeel, het lijkt erop dat de meeste wereldleiders op de Russen wedden, niet op de Amerikanen. Ze kennen de werkelijke militaire score. Ze weten dat het vooroorlogse Oekraïense leger grotendeels is vernietigd, dat Oekraïne afschuwelijke verliezen heeft geleden en dat de waanzinnige aanvallen op onverdedigde lege vlaktes een wanhopige pr-stunt zijn, geen echte bedreiging voor het succes van de Russische SMO. De Russen verzamelen zich momenteel voor hun winteroffensief, en als het zover is, zal Oekraïne alles verliezen wat het heeft gewonnen en nog meer, wat de weg vrijmaakt voor een beslissende oplossing voor het conflict.

Zou het niet zo kunnen zijn dat de Oekraïners en hun Amerikaanse marionettenspelers – en niet de Russen – wanhopig zijn? Hoe wanhopig? Welnu, Zelinsky zei onlangs dat hij wil dat de VS Rusland preventief bombardeert, zo wanhopig is het. Maar de Amerikanen weten dat dat onmogelijk is. Je kunt niet zomaar preventief de grootste kernmacht op aarde vernietigen zonder jezelf daarbij te vernietigen.

Er zijn tekenen dat Amerikaanse functionarissen zich ergeren aan de oorlogstaal van de Oekraïense president Zelinsky, zoals zij uitspraak dat "ze eerst met een een kernbom moeten worden aangevallen, en later vragen stellen". De New York Times publiceerde onlangs een nauwelijks samenhangend artikel met de kop “U.S. gelooft dat Oekraïners achter de moord op Darya Dugina zaten” die een soort CIA-boodschap leek te zijn aan de Russen, of de Oekraïners, of Amerikaanse vazallen, of een combinatie daarvan, erop aandringend dat “wij Amerikanen echt, echt boos zijn op de Oekraïense heethoofden die Darya Dugina hebben vermoord, en we maken ons zorgen dat de Oekraïners nog meer roekeloos domme dingen doen.”

Overigens is de Amerikaanse regering de laatste entiteit op aarde die andere mensen zou moeten vertellen geen roekeloos domme dingen te doen. Maar dit keer hebben ze misschien wel een punt - en het laat ons inziens zien dat ze beginnen door te krijgen dat ze met het positioneren van Zelensky op zijn huidige troon opnieuw een monster van Frankenstein hebben gecreëerd - een monster waaroveer men de controle verliest en dat bijkans onbeheersbaar begint te worden.

Een extreem roekeloos stom ding dat Oekraïense heethoofden zouden kunnen doen, is een nucleaire false flag afgeven die ontworpen is om Rusland de schuld te geven. Misschien is er een factie van de CIA die dat idee niet leuk vindt, en het artikel in de New York Times is een soort preventieve aanval daartegen. Het meest uitgelezen tijdstip voor een false flag is dan natuurlijk in de aanloop naar de komende midterm-verkiezingen in de VS.

In ieder geval, als er een of meer radioactieve paddestoelwolken ontstaan boven Oekraïne of de omgeving daarvan, ongeacht of het is gedaan door Oekraïense heethoofden of Amerikaanse speciale agenten of hun Poolse stromannen of Blackwater of dezelfde jongens die Nordstream 2 hebben opgeblazen of het team dat Darya Dugina vermoordde of de leugenaars die de Geest van Kiev en de Vuilmondige Martelaren van Snake Island hebben verzonnen, het maakt niet echt uit, omdat we allemaal weten dat de hysterische neocon-propagandamedia Poetin eenstemmig de schuld zullen geven van het bloedvergieten; Zelensky zal onmiddellijk Armageddon eisen; en over het algemeen zal de hel losbreken, figuurlijk en misschien wel letterlijk. Als mensen de westerse propaganda blijven geloven, worden we geconfronteerd met een Derde Wereldoorlog-scenario.











[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[18 oktober 2022]

 

Afdrukken Doorsturen