Bivalente boosters Pfizer en Moderna richten zich op verkeerde coronavirusstammen

De nieuwe bivalente boosters van Pfizer en Moderna zijn al achterhaald en richten zich op de verkeerde soorten.  Amerikanen zijn terughoudend gebleven om zichzelf te injecteren met een vaccin dat alleen op muizen is getest.




De veel gehypte bivalente boostershots van Pfizer en Moderna werden in september op de markt gebracht. Slechts twee maanden later richt hun product zich al op de verkeerde coronavirusstammen.

Zoals u kunt zien in de onderstaande grafiek van de genomische surveillance-tracker van de Amerikaanse CDC, richten de nieuwe boosters, die zijn ontworpen en geautoriseerd voor BA.4- en BA.5-afstammingsvarianten, zich niet langer op de juiste soort. Vanaf 19 november waren de BA.4- en BA.5-stammen slechts goed voor minder dan een derde van de gevallen.



Inmiddels is dat aantal waarschijnlijk gedaald tot één op de vier gevallen. En gezien de snelle afname van de statistische progressie, zullen tegen het einde van de maand de op boostershot gerichte varianten waarschijnlijk in minder dan 1 op de 10 gevallen verschijnen. Als het het traject van andere stammen volgt, zullen de mutaties die het doelwit zijn van de bivalente booster eind januari 2023 helemaal niet meer bestaan.


Gezien de snelle mutatiesnelheid lijken de mRNA-injecties geen positief resultaat te bieden voor iedereen die op zoek is naar langdurige bescherming. Bovendien is bekend dat de injecties een aanzienlijk verhoogd risico op ernstige bijwerkingen opleveren, vooral bij jonge volwassen mannen.

Natuurlijk zijn de leidinggevenden van Pfizer en Moderna zich terdege bewust van de snelle mutaties, waardoor hun mRNA-opnamen voortdurend op zijn best ondoeltreffend worden. Een rationele kosten-batenanalyse zou tot de conclusie komen dat voor de meeste mensen het ooit aangeprezen "geneesmiddel" erger is dan de kwaal. Die realiteit is echter niet nuttig voor de bedrijfsresultaten van Big Pharma, dus de beruchte onethische farmaceuten poetsen het op met interne "onderzoeken" die beweren dat het mutatieprobleem geen groot probleem is.

In juni tekende de regering-Biden een nieuwe overeenkomst voor de levering van vaccins met Pfizer die ertoe zal leiden dat meer dan $ 9 miljard aan belastinggeld wordt geleverd aan het farmaceutische bedrijf, in ruil voor de nu verlopen booster-shots. In een recent persbericht beweerde Pfizer, zonder bewijs, dat hun nieuwe boostershots ook goed werken voor de opkomende dominante BQ.1 en BQ. 1.1 mutaties. Pfizer en Moderna hebben in de loop van de covid-hysterie honderden miljarden dollars binnengeharkt, waarmee ze jaar na jaar winstrecords hebben verbroken. Het overgrote deel van deze winst kwam van de mRNA-injecties.

Voordat ze door de FDA werden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, werden de bivalente booster-vaccins slechts op 8 muizen getest. Het is niet verwonderlijk dat het gebrek aan proeven bij mensen ertoe leidde dat veel Amerikanen afzagen van de experimentele mRNA-opnamen. In de hoop de acceptatie te vergroten en hun bondgenoten in de farmaceutische industrie verder te verrijken, heeft het Witte Huis de gebruikelijke bangmakerij toegepast.

De CDC zegt dat slechts 11 procent van de Amerikanen van 5 jaar en ouder de bivalente muisbooster heeft genomen. De welbekende Anthony Fauci heeft het beschreven als een "verschrikkelijk" booster-vaccin en beweert dat de lage vaccinatiesnelheid het resultaat is van "leugens en verkeerde informatie".







[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[25 november 2022]

 

Afdrukken Doorsturen