WEF onthult de agenda voor Davos 2023 bijeenkomst van de heersende klasse

De conferentie van januari zal zich onder meer richten op de klimaathoax en Poetin, naast nieuwe actiepunten.




Het World Economic Forum (WEF) heeft de belangrijkste thema's vrijgegeven voor de komende Davos-conferentie in januari 2023.

Elk jaar brengt het WEF een goed verbonden kader van machtige publieke en private individuen en organisaties samen achter zwaar beveiligde en alleen op uitnodiging toegankelijke deuren voor hun jaarlijkse bijeenkomst in Zwitserland. Door deze bijeenkomst krijgt de wereldwijde 'elite' een fysieke ruimte om verhalen en ideeën te vormen om hun macht te versterken. Het WEF wordt geleid door een James Bond-schurkachtig personage genaamd Klaus Schwab. Schwab heeft zijn leven gewijd aan de bevordering van een fascistische agenda waarbij alle macht wordt gecontroleerd door de fusie van de staat en geselecteerde bedrijfsbelangen.

Davos is waar deze machtscentra van het bedrijfsleven en de overheid samenkomen en waar grote actiepunten worden behandeld. Thema's als Build Back Better, The Great Reset en ESG werden gefaciliteerd en ontwikkeld door met Davos verbonden entiteiten.

De conferentie in Zwitserland van dit jaar heeft de titel 'Samenwerking in een gefragmenteerde wereld'. De belangrijkste thema's voor de bijeenkomst zijn (samen met onze interpretatie van wat het eigenlijk in gewoon nederlands betekent):

1. “De huidige energie- en voedselcrises aanpakken in het kader van een nieuw systeem voor energie, klimaat en natuur”
In wezen wil het WEF dat u insecten eet terwijl energie onbetaalbaar wordt door de doelbewuste vernietiging van de wereldwijde betrouwbare energiesector. De 'groene transitie', zoals ze het noemen, is nodig om te voorkómen dat de wereld ten einde loopt. Wie vragen stelt over het verhaal van de klimaatverandering is een kwaadaardige 'klimaatontkenner'. Vraag het maar aan Greta!

2. "De huidige economie met hoge inflatie, lage groei en hoge schulden aanpakken in de context van een nieuw systeem voor investeringen, handel en infrastructuur"
Ze zullen Poetin en Covid de schuld geven van hun roekeloze Keynesiaanse monetaire beleid. Ze zullen zeggen dat het niet het drukken van biljoenen dollars (die werden gebruikt om de wereldelite te verrijken en de welvaartskloof te vergroten) was die een wereldwijde recessie veroorzaakte, het waren natuurlijk de Russen(!) en de “pandemie”!

3. "De huidige tegenwind in de sector aanpakken in de context van een nieuw systeem voor het benutten van grensverleggende technologieën voor innovatie en veerkracht in de particuliere sector"
ESG-beleid (environmental, social and governance - milieu, sociaal en bestuur) faalt omdat het bedrijven kapot maakt. Dit is geen goed nieuws voor Klaus Schwab en co., maar ze willen dat je weet dat je offer nodig is om Gaia (de Global AI Action Alliance) te redden.

4. “De huidige sociale kwetsbaarheden aanpakken in de context van een nieuw systeem voor werk, vaardigheden en zorg”
Een hoop bumperstickerjargon om u te overtuigen om meer van uw persoonlijke soevereiniteit over te dragen aan de technocratische tirannen.


5. "De huidige geopolitieke risico's aanpakken in de context van een nieuw systeem voor dialoog en samenwerking in een multipolaire wereld"
Meer klimaathoax en meer dwang. U zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn. Gehoorzaam het WEF en hun vrienden. Laat ze de dingen voor u regelen, en ze zullen beloven u veilig te houden.

Het World Economic Forum heeft de deelnemerslijst voor de bijeenkomst in 2023 nog niet definitief gemaakt. Net als vorig jaar zullen we dan bekendmaken wie er op uitnodiging aanwezig zijn bij de exclusieve bijeenkomst.







[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's]



[4 december 2022]

 

Afdrukken Doorsturen