Zelensky schakelt BlackRock in om het witwassen van geld in Oekraïne te coördineren

In de laatste ronde van "Je verzint het niet" speelt de corrupte president van Oekraïne, Volodymyr Zelensky, een perfecte marionettenrol voor de globalisten door de ontwaakte financiële moloch BlackRock in te schakelen om hun massale witwasprogramma te coördineren, een programma waarnaar door de westerse mainstream media wordt verwezen als dat het zou gaan om "herstel pogingen."
Blackrock is 's werelds grootste vermogensbeheer- en investeringsmaatschappij. Het investeert meer dan 10 biljoen dollar in klantenfondsen, een berg geld die een schaduw werpt over het bbp van veel landen, waaronder Duitsland, het op drie na grootste bbp ter wereld. Het is redelijk om te zeggen dat het de Federal Reserve, de banken van Wall Street (waaronder Goldman Sachs en Vanguard), de meet and greet van het World Economic Forum in Davos (en van de controlfreak de Great Reset), en alles wat volgt (inlusief president Biden en het Congres, in de pocket heeft, of er een buitensporig grote invloed op heeft.

Zeggen dat Blackrock zwaar geïnvesteerd heeft in globalisme, klimaatverandering en linkse politiek, zou een ernstig understatement zijn. De voorzitter van het BlackRock Investment Institute, de man die investeringsmaatschappij BlackRock vertelt waar ze hun geld in moeten stoppen, is Tom Donilon - president Obama's voormalige nationale veiligheidsadviseur (vóór Susan Rice), en een belangrijke adviseur van Joe Biden gedurende zijn hele carrière in de politiek en die onlangs ook door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken de leiding heeft gekregen over het beleid tussen de VS en China.

De broer van Tom Donilon, Mike Donilon, is een senior adviseur van Joe Biden die advies geeft over welk beleid binnen de administratie moet worden geïmplementeerd. Mike Donilon leidt de focus van uitgaven, budgetten, regelgeving en het witte huisbeleid vanuit zijn functie van Senior Adviseur van de president. De vrouw van Tom Donilon, Catherine Russell, was de personeelsdirecteur van het Witte Huis van Biden. In die functie controleerde de vrouw van Donilon elke aanwerving in het Office of the Presidency. De dochter van Tom Donilon, Sarah Donilon, die in 2019 afstudeerde, werkt nu in de National Security Council van het Witte Huis.

Inderdaad, Blackrock, 's werelds grootste investeringsmaatschappij, zit in wezen in een privaat-publieke samenwerking met het Witte Huis van Sleepy Joe Biden, beladen met enorme financiële belangenconflicten. Tom Donilon is de bagman. De familie Donilon coördineert het buitenlandse beleid van Biden ten aanzien van Oekraïne, en de familie Donilon positioneert Blackrock financieel om te profiteren als een specifiek resultaat van de relatie met de familie Biden en het Witte Huis.

Larry Fink, de oprichter en CEO van Blackrock werkt samen met de Man in het eeuwige groen, de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. "Specialisten van dit bedrijf helpen Oekraïne al bij het structureren van het fonds voor de wederopbouw van onze staat", aldus Zelensky na een videogesprek met Fink, meldt Bloomberg.

Zelensky heeft zijn wereldwijde act als staatsman naar een hoger niveau getild. Volgens de webpagina van de regering van Zelensky, die ondanks de oorlog nog steeds in bedrijf is (hoewel de gemiddelde Oekraïner in het duister tast) zal Larry Fink helpen bij het bijeenbrengen van de fondsen om in het land weer op te bouwen wat opnieuw zal worden opgeblazen. (Wat de website van Zelensky betreft, deze is momenteel veilig - die wordt gehost in Santa Clara, Californië.)

In overeenstemming met de voorlopige overeenkomsten die eerder dit jaar zijn gesloten tussen het staatshoofd en Larry Fink werkt het BlackRock-team al enkele maanden aan een project om de Oekraïense regering te adviseren over de structuur van de wederopbouwfondsen van het land.

Zelensky en Fink "kwamen overeen om zich op korte termijn te concentreren op het coördineren van de inspanningen van alle potentiële investeerders en deelnemers aan de wederopbouw van het land, waarbij investeringen worden gekanaliseerd naar de meest relevante en invloedrijke sectoren van de Oekraïense economie", meldde CNBC .

Veel succes daarmee. Het is misschien een goed idee om een ​​blik te werpen op de enorme corruptie in Oekraïne voordat er een dubbeltje in dat zwarte gat geïnvesteerd wordt (of, zoals door onze regering, er weer miljarden tegenaan gegooid worden, vaak zonder controle waaraan het geld besteed wordt. Volgens Transparency International is Oekraïne het op één na meest corrupte land van Europa en staat het op de 120e plaats van de 182 meest corrupte landen ter wereld.

Volgens Dragon Capital hebben de rijkste Oekraïense oligarchen in 2016, twee jaar na de door de Amerikaanse regering georkestreerde en met miljarden gefinancierde staatsgreep in Kiev, meer dan 11 miljard dollar bijeen geharkt, bijna 13% van het bbp van Oekraïne.

Een groot deel van het geld dat Rinat Akhmetov, Ihor Kolomoysky, Victor Pinchuk en voormalig president en banketbakker/automagnaat/chocoladefabrikant Petro Porosjenko bijeenbrachten, werd gestolen via de neoliberaal georganiseerde diefstal van openbare activa, beter bekend als privatisering. Kolomoysky is een belangrijke financier van de neonazistische groep Rechtse Sector. Hij wordt algemeen gezien als de marionettenspeler van de voormalige komiek en huidige president Zelensky. Zijn bereik omvat ook bedrijfsactiviteiten in de VS.

Oekraïne is de droom van een witwasser die realiteit wordt. De bankensector gedijt op Ponzi-regelingen. Oligarchen oogsten fortuinen door miljarden af ​​te romen van door de overheid gesubsidieerde gasprijzen. Corrupte ambtenaren werken samen met oligarchen om zaken te monopoliseren. In 2015 werd vastgesteld dat minder dan 50 procent van de bedrijven in Oekraïne winst maakte, en dat 9,8 procent van alle bedrijfsactiviteiten werd gecontroleerd door en ten goede kwam aan corrupte overheidsfunctionarissen en de oligarchen waarvoor ze werken. Veel door het Westen geleverde wapens zijn te koop op zwarte markten in vooral Afrikaanse landen.... en worden vooral aangeschaft door terroristische groeperingen.

In juli meldde de Associated Press:"Het ontslag van hoge functionarissen door de Oekraïense president Volodymyr Zelensky werpt een ongemakkelijk licht op een kwestie die de regering-Biden grotendeels heeft genegeerd sinds het uitbreken van de oorlog met Rusland: de geschiedenis van Oekraïne van ongebreidelde corruptie en wankel bestuur.

Natuurlijk geven Biden – of dat wil zeggen, aangezien hij duidelijk cognitief gehandicapt is, zijn neocon-“adviseurs” – geen moer om het lijden van de gemiddelde Oekraïners die het slachtoffer worden van oligarchen en corrupte regeringsfunctionarissen. Het draait allemaal om Rusland, China en de rol van de wereldhegemonie.

Eerder dit jaar zei Larry Fink tegen aandeelhouders: "De Russische invasie van Oekraïne keert de langlopende trend van globalisering om." Vreemd genoeg lijkt Fink te geloven dat de inspanningen van Rusland om de NAVO uit Oekraïne en weg van de westelijke grens te houden, "de polarisatie en het extremistische gedrag dat we tegenwoordig in de hele samenleving zien, hebben verergerd". Onderwerp u, anders wordt u in pek gedompeld en met veren getooid als een gepolariseerde extremist.

Het lijkt er nu op dat de gekoesterde globalisering van Fink op de klippen loopt nu de groei van de kapitaalmarkten vertraagt ​​en de centraal geleide economie omslaat in de richting van een recessie (eigenlijk een regelrechte depressie, maar dit angstaanjagende onderwerp wordt zelden aangesneden in de respectabele, desinformatieminnende, verhalende propaganda van de westerse mainstream media).

Larry is niet de enige in zijn wakkere nachtmerrie. De oprichter van Oaktree Capital Management, Howard Marks, ligt ook wakker van de teloorgang van de gecentraliseerde, door het bedrijfsleven aangestuurde, door neoliberale invloeden doordrenkte, door de overheid afgedwongen globalisering. Marks en het World Economic Forum meenden in april: "... de oorlog dwingt de slinger van internationale aangelegenheden om weg te zwaaien van globalisering terwijl bedrijven en regeringen hun onderlinge afhankelijkheid heroverwegen."

Zeker, autoritaire regimes sloten zich om tal van redenen vaak af van de wereldmarkt – de Russische president Vladimir Poetin is slechts één voorbeeld.

Zonder leugens zouden deze jongens met lege handen staan. Volgens het World Economic Forum is Poetin een "autoritair" persoon omdat hij begrijpt dat de wereldwijde elite hem wil vermoorden en Rusland wil vernietigen (na het eerst geplunderd en gecontroleerd te hebben). Het heeft niets te maken met onderlinge afhankelijkheid of de grap die democratie is. Dat zijn feelgood-pr-praatjes die zijn ontworpen om u te misleiden.

"Het fundamentele probleem met globalisering is niet moeilijk te begrijpen", schrijft Mike Whitney. "De gigantische bedrijven hebben miljoenen goedbetaalde productiebanen uitbesteed aan lagelonenplatforms in heel Azië, met achterlating van duizenden gesloten fabrieken en gebroken gemeenschappen, een scherpe piek in opiaatverslaving en de gestage erosie van de levensstandaard."

Het lijkt erop dat elites de toenemende gelaagdheid in de samenleving en de erosie van de middenklasse niet zien... maar de situatie creëren van een klimaat van onzekerheid dat een directe invloed heeft op de publieke stemming. Sociologische studies die over de hele wereld zijn uitgevoerd tonen aan dat mensen in verschillende landen en op verschillende continenten de toekomst als troebel en somber beschouwen. Dit is ernstig. De toekomst lokt hen niet, maar beangstigt hen. Tegelijkertijd zien mensen geen echte kansen of middelen om iets te veranderen, gebeurtenissen te beïnvloeden en nieuw beleid vorm te geven. De indruk wordt gewekt dat marginale en populistische mensen de verstandige, nuchtere en verantwoordelijke minderheid hebben verslagen – we hebben het niet over populisten of iets dergelijks, maar over gewone mensen, gewone burgers die het vertrouwen in de heersende klasse aan het verliezen zijn. Dàt is het probleem.

Zelensky en Fink bereiden zich voor om winst te maken op de vernietiging van Oekraïne. De komst van BlackRock luidt het begin in van de langverwachte verschuiving van billijke belastingbetalers naar billijke privé-investeerders".

De zilveren rand van al dit nieuws is dat de globalisten blijkbaar niet van plan zijn Oekraïne in de nabije toekomst volledig te laten vernietigen. Het slechte nieuws is dat ze de natie en haar lijdende mensen op economisch vlak in leven zullen houden om verdere massale "investeringen" in het meest ondoorzichtige financiële zwarte gat sinds de War on Terror te rechtvaardigen.

BlackRock zal zijn enorme invloed uitoefenen op bedrijven over de hele wereld om zoveel mogelijk private equity naar de natie te sluizen, waar het geld zal worden verdeeld onder alle machtige partijen [oligarchen] die staan te popelen om hier (opnieuw) hun slag te kunnen slaan.

Corrupte regeringsfunctionarissen (velen van hen neo-nazi's) en de psychopathische oligarchen die zij dienen zullen profiteren van het Zelensky-Fink-plan om te herbouwen wat Rusland zal omverwerpen. Rusland is vastbesloten om, ter wille van zijn nationale veiligheid, van Oekraïne een tandeloze, nazi- en NAVO-vrije staat te maken, een voormalige door oligarchen gedomineerde staat die is opgedeeld in kleine onschuldige en gemakkelijk te controleren overblijfselen.

We hebben geen kristallen bol, maar denken dat Zelensky uiteindelijk het land zal ontvluchten met een spreekwoordelijke koffer gevuld met fiat-dollars en evenzeer gedevalueerd papiergeld van de Europese Unie, in de voetsporen van eerdere verslagen en vernederde autocraten.

Larry Fink blijft Larry Fink. Hij zal het "stakeholderkapitalisme" pushen, brandschone windowdressing voor roofzuchtig neoliberalisme. Larry weet aan welke kant van zijn brood de boter gesmeerd wordt, daarom heeft hij de 'woke'-politiek omarmd. "Stakeholderkapitalisme zou CEO's er misschien toe kunnen dwingen twee keer na te denken voordat ze dingen doen die het publiek kwetsen", vermoedt de New York Post.

Centrale bankiers en politici hebben de wereld bankroet gemaakt. Veel van de afleidingen die door de westerse mainstream media worden gemeld en u op het wereldtoneel ziet zijn bedoeld om die realiteit te verdoezelen. De meeste mensen weten het alleen nog niet. Het is geen toeval dat alle G7-leiders (en hun vazalstaten) opzettelijk hun land vernietigen op verzoek van het World Economic Forum. De coördinatiepatronen hiervan zijn onmiskenbaar en ze zullen het systeem terug naar nul laten crashen en opnieuw beginnen met digitale valuta, digitale ID en sociale kredietscore. Het grote publiek zal op geen enkele manier ooit het auditspoor te zien krijgen voor de wereldschuld van $ 300 biljoen. Deze afgelopen drie jaar is de wanhoop van het dreigende overlijden van de centrale banken.

Ons wacht een "schuldenval", die door China zéér succesvol is gebruikt om natuurlijke hulpbronnen te verwerven en de havens te bezitten om in wezen een ander land te verkrachten. Kijk naar het "Belt and Road Initiative" als een sjabloon: in wezen zijn de "onderpanden" voor de door de Chinezen verstrekte leningen de natuurlijke hulpbronnen, havens, land dat geschikt is voor havens, capaciteit voor elektriciteitsopwekking, luchthavens, enz. In wezen bezat China uiteindelijk kritieke infrastructuur en havens voor militaire en scheepvaartdoeleinden over de hele wereld. En waarom? Ze boden een "lening" aan aan een wanhopig volk/regering om hen te "helpen" tegen verschrikkelijk woekertarieven (het onderpand). Er is dan niet veel nodig om hun economie te saboteren om ervoor te zorgen dat ze in gebreke blijven.

Meer pr-gif: volgens "Klaus Schwab en het World Economic Forum moet het raamwerk van het kapitalisme van belanghebbenden worden geglobaliseerd", merkt Michael Rectenwald van MisesWire op. Schwab en het WEF hebben hoge verwachtingen van een omgedoopt neoliberalisme in combinatie met de belachelijke 'woke'-ideologie.

Gaat niet gebeuren. De collectieve naties van de wereld, geleid door het voorbeeld van Rusland, zullen uiteindelijk het neoliberalisme in de vuilnisbak van de geschiedenis gooien. Het probleem is het WEF en hun globalistisch denkende psychopatische marionetten, misleid door psychische aandoeningen en bijtende overmoed. Ze kunnen inderdaad beginnen met het proces van het vernietigen van de planeet en het maken van elke vorm van sociale en commerciële activiteit tot een overblijfsel uit een vergeten verleden.
[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][29 december 2022]

 

Afdrukken Doorsturen