404 Error - page not found

Krijg nou de hik! Het ziet er naar uit dat Jaap, die hier stage loopt, de pagina niet heeft kunnen vinden die u wilde hebben.
Dat is het enige wat hij hoeft te doen, alle opdrachten die de browser aan hem doorgeeft verwerken. Dat valt soms niet mee, vooral als er veel plaatjes op staan. Maar de vervelende karweitjes laat men nu eenmaal vaak door stagiaires doen.

Dus wat is er dan aan de hand?

Laat het niet zo zijn dat hij weer zit te flirten met Maria, die een paar bureau's verderop werkt, want dan ligt hij eruit. We hebben hem al vaker gezegd zich op zijn werk te concentreren.

Maar laten we het even bij de "404 foutmelding" houden.

Misschien dat u of iemand die u hierheen gestuurd heeft, een tikfout heeft gemaakt. Niet dat wij denken dat u er niets van bakt, maar die dingen gebeuren gewoon...

Wacht 's even, misschien is het Frank, de afgestudeerde psych die hier nu alweer een poosje werkt. Hij houdt er rare opvattingen op na over onze nieuwe site en de door ons gemaakte teksten.
Hij zou zeggen dat u aan iets anders heeft gedacht en - geleid door uw onderbewustzijn - dingen heeft neergetikt. Al die slashes en backslashes, ongetwijfeld fallische symbolen. Tijdens het intypen van het webadres werd u nieuwsgierig en maakten onbewuste verlangens zich van uw handen meester....

Wij houden het echter gewoon op een tikfout, een gebroken link of een pagina die niet meer bestaat. Misschien dat de tepels, eh we bedoelen labels, echt, de labels, boven aan de pagina, u weer op het goede spoor brengen. Of probeer het via de homepage..