Activiteiten

 

Economedian bestaat uit een groep enthousiaste mensen die van het nieuws het naadje van de kous willen weten, en daarvoor op zoek gaan naar diverse bronnen om een (in onze ogen) juiste voorstelling van zaken te kunnen geven. Dat betekent: optimaal gebruik maken van zoekmachines, bovenop het nieuws zitten en vooral je geen rad voor ogen laten draaien door anderen. Want dat dit laatste gebeurt, ervaren wij dagelijks.
Wil je dat succesvol kunnen doen, dan moet je beschikken over: kennis van zaken, ervaring, inzicht, intuitie en een grote dosis "gezond boerenverstand". Wij menen oprecht hier in grote mate aan te voldoen en kunnen vanwege onze financieel-economische achtergrond altijd terugvallen op veel materiedeskundigen en analisten.

Iedereen zal het met ons eens zijn dat als je precies wilt weten wat er in de wereld speelt, je jezelf goed moet informeren - en dat houdt in dat je zoveel mogelijk bronnen moet raadplegen. Dat kost tijd, veel tijd, en helaas hebben of nemen veel mensen die tijd niet.
Elke dag spitten we het nieuws (en de achterkant daarvan) door om onze abonnee's te informeren, eventueel met duidelijke foto's, video's, grafieken en charts. De meest interessante zaken zetten wij in ons wekelijkse nieuwsbulletin.
Overigens: indien zich een situatie vóór doet sturen wij ook tussentijds een kort online nieuwsbulletin, uiteraard afhankelijk van het onderwerp en de urgentie. Regelmatig zullen het specials zijn, waarin één onderwerp meer uitputtend wordt behandeld. Dat is echter voorbestemd voor premium-abonnee's.

Eerst wat extra informatie zien? Lees dan meer over ons.

Aanmelden kan geschieden door ons uw email-adres te sturen (bijvoorbeeld door ons contactformulier
te gebruiken) en uw interesse voor een abonnement aan te geven.Abonnementen (tarief hier) kunnen ingaan op elke vrijdag van de maand.

Lees vooral ook ons
privacy-reglement.