Over ons

 

Over verantwoording en verantwoordelijkheid

Even voorstellen... Economedian staat voor een andere, tegendraadse manier van nieuws brengen.
De oprichter, drs. Jan Lok, studeerde o.a. Economie en Bedrijfskunde. Hij heeft 40 jaar lang diverse functies in de financiele wereld vervuld, o.a. als auditor en als management consultant.
De laatste tien jaar heeft hij zich verder gespecialiseerd in beleggen en internet. Hij is destijds nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de internetsite voor beleggers van ABN AMRO, in het bijzonder de nieuwsvoorziening.

Van de hand van Jan Lok verschenen talloze artikelen over de beurs en economie. In 2005 bouwde hij de website Economedian, die dagelijks veel mensen, particulieren en professionals, informatie biedt over economie en politiek. Geen propaganda, maar op feiten gebaseerde informatie.

Economedian maakt gebruik van speciaal ontwikkelde tracking-software, die o.a. nieuwssites, weblogs, websites van bedrijven en overheidsinstanties doorspit. Daardoor zijn wij vaak dagen eerder met belangrijk nieuws dan de "mainstream media". En verwijzen wij indien mogelijk onze abonnee's naar de bron. Maar ook het uitgebreide netwerk van specialisten zorgt voor waardevolle informatie. Onze focus is internationaal nieuws, feiten en achtergronden - overgoten met een eigen meningensausje.

Bijna elke werkdag verstrekken wij onze abonnee's uitgebreide informatie, waarbij wij o.a. met charts, foto's e,d, zaken willen verduidelijken. Het belangrijkste nieuws wordt vooral in het weekend "in de diepte" besproken in een afzonderlijke weekend nieuwsbrief (professional abonnement). Daarnaast verstrekken wij een deel van onze abonnee's ook regelmatig emails, waarin wij hen opmerkzaam maken op internationale ontwikkelingen.

Wij zoeken naar de juiste cijfers, prognoses, de achterkant van het nieuws en letten op de vele valkuilen die we van de media op ons pad aantreffen. En letten vooral op de actualiteit. 24 uur per dag. Zeven dagen per week.


Wat meer informatie over onze activiteiten vindt u hier.
Ons privacy-reglement vindt u hier.


Wilt u met ons corresponderen? Dat kan op verschillende manieren:
Bijvoorbeeld door gebruik te maken van ons contactformulier.
Mailen kan natuurlijk ook - ons adres is: info@economedian.com.