Verkiezingen in Mexico gekocht door CIA en drugskartel?

De verkiezingen in Mexico hebben een verwachte uitslag laten zien: Claudia Sheinbaum is de voorgeselecteerde winnares. Dochter van een communist. Haar man ging de gevangenis in wegens verkiezingsfraude. Claudia is een Asjkenazische seculiere vrouw wiens hele platform abortus en LHBT-etc. was – in een land dat voor 80% katholiek is. Claudia zette vermoedelijk de universiteit onder druk om haar dochter een gratis beurs te geven. Let maar niet op deze waarschuwingssignalen, want haar voorselectie werd gedaan door meester George Soros himself.Sheinbaum beweert dat ze een feministe is en haar Joodse identiteit is niet iets waar ze aan denkt… Toch wordt haar samenwerkingsverband met David Daniel Kabbaz – een joodse vastgoedmagnaat die Grupo Danhos oprichtte – een nauwe politieke en economische alliantie genoemd. Als burgemeesteres van Mexico-Stad gaf Sheinbaum een ​​ploeg de opdracht om een ​​muur naast een kapel te slopen – en per ongeluk ook het grootste deel van de kapel. De pastoor beweerde dat hij niet eens op de hoogte was gesteld van de sloop!

Sheinbaum, lid van het World Economic Forum, was in 2007 lid van het Intergouvernementeel Panel voor Klimaatverandering en voltooide het Advanced Studies Program in Sustainable Development and the Environment aan het Center for Demographic, Urban, and Environmental Studies. Voordat Sheinbaum de politiek in ging, was zij lid van de Partij van de Democratische Revolutie – een uiterst linkse socialistische marxistische organisatie die fuseerde met de Mexicaanse communistische partij.

De stichting Open Society (hallo George!) heeft een kantoor in Mexico-Stad. Ze wordt aangeprezen door alle juiste spelers: het Wilson Center, het pro=Amerikaanse blad Politico, de Washington Post, Bloomberg… Ze is gewoon een nieuwe Milei.

In 2020 klaagde de Mexicaanse president, Obrador, dat twee groepen in Mexico werkten om illegaal in te grijpen in hun verkiezingen en in hun beleid: MCCI - Mexicanen tegen corruptie en straffeloosheid, en Artikel 19.

Volgens Obrador worden beide groepen gefinancierd door Omidyar, Ford Foundation, Open Society Foundation (joi George!), McArthur Foundation, Bill Gates, NED, Nederland(!) en USAID.

Artikel 19: een Britse mensenrechtenorganisatie die net als Soros' 'werkmaatschappijen' uit Rusland is geknikkerd en die in 60 landen over de hele wereld actief is om aan te dringen op ideologieën gecreëerd door de Kabbala om te lobbyen/regeringen te dwingen hun politieke en sociale agenda’s toe te passen. Artikel 19 is opgericht door:
Aryeh Neier - hij was een Joods-Amerikaanse mensenrechtenactivist en medeoprichter van Human Rights Watch en van 1993 tot 2012 president was van het filantropienetwerk van het Open Society Institute van George Soros. Momenteel woont hij in Parijs, en
Martin Ennals – hij was een Britse rechtenactivist die voor de VN en Amnesty International werkte. Hij was medeoprichter van Article 19 en International Alert.

Deze mensenrechten-ngo's zijn verpakt in mooi partijpapier – maar hun werk is gewijd aan het aanvallen van niet-goedgekeurde politieke kandidaten, het initiëren van een staatsgreep of het ingrijpen in verkiezingen om zo een volledige Kabbala-regering te installeren.

Gebaseerd op de campagne van Sheinbaum, is haar (verborgen) protocol om van Mexico een vazalstaat te maken van het uiterst linkse Amerika. Haar meest cruciale uitdaging is om van Mexico een EV Green Society van windmolens en zonnepanelen te maken. Denk maar aan de mentaliteit van de bendeleden, de armoede, de infrastructuur die soms wekenlang enorme stroomuitval kent, het verrotte water en de onverharde wegen – op de één of andere manier zijn deze kwesties niet belangrijk.

De mainstream media steunen deze vrouw, niet omdat ze hun steun heeft verdiend, maar omdat ze een feministe is in een ‘overwegend macholand’. Deze verklaring verraadt uiteraard dat de verkiezingen fraude zijn, aangezien deze 'macho-kiezers' nooit op haar zouden stemmen. De vrouwelijke kiezers in Mexico zijn over het algemeen nog vromer katholiek dan de mannen. Dus wie spreekt ze aan? Blijkbaar spelen bendes een belangrijke rol bij de beslissing. Tot nu toe zijn dit jaar 38 politieke kandidaten vermoord. Aangezien de kartels op één lijn staan ​​met de ngo's, kom je met een beetje rondstroooien van geld al een heel eind.

We vragen ons af wie er achter deze moorden zit. Een aanwijzing zou kunnen zijn dat in de verslaggeving van de Amerikaanse staatsmedia Voice of America over dit verhaal (vóór de uitslag) geen melding wordt gemaakt van de moorden, maar we lezen wel het volgende...
'De verkiezingswinnaar zal ook moeten worstelen met wat hij moet doen met Pemex, de staatsoliegigant die de productie al twintig jaar ziet afnemen en in schulden verdrinkt.' en
'Het kan niet zo zijn dat er een eindeloze put is waar je overheidsgeld in stopt en dat het bedrijf nooit winstgevend wordt', zegt Alberto Ramos, hoofdeconoom voor Latijns-Amerika bij Goldman Sachs.'

En…
'Politiek analiste Viri Rios zei dat ze dacht dat seksisme ten grondslag lag aan de kritiek dat Sheinbaum een ​​marionet zou worden.' "Het is ongelooflijk dat mensen niet kunnen geloven dat ze haar eigen beslissingen gaat nemen, en ik denk dat dat veel te maken heeft met het feit dat ze een vrouw is", zei ze. Rios lijkt de presidente leuk te vinden, we vragen ons af waarom...


Volgens het Wilson Center werd 'Viri door het World Economic Forum geselecteerd als “Young Global Leader 2020” vanwege haar “visie, moed en invloed om positieve verandering in Mexico te bewerkstelligen”.

De overwinning is inmiddels dus bevestigd, we vragen ons alleen af ​​of het Mexicaanse volk echt zou stemmen op een Joodse vrouw die volgens haar Wiki-pagina
- in 2020 (plandemie) de sluiting aan van commerciële vestigingen, culturele locaties, sportfaciliteiten en religieuze ruimtes aankondigde.
- zij werd genomineerd voor de (WEF's) World Mayor Prize in 2021 in Noord-Amerika voor haar aanpak van de COVID-19-pandemie in Mexico.
- zij LGBT-rechten verdedigde door een genderneutraal beleid voor schooluniformen te implementeren.
We vermoeden van niet, we denken eerder dat het meer te maken heeft met wie de stemmen heeft geteld...

Klinkt tot nu toe goed, maar.......

Hmmm, waar hebben we dat eerder gehoord? Overal. Als u niet bekend bent met de stemmanipulatieprojecten van Smartmatic over de hele wereld, kunnen we een aantal voorbeelden geven van gemanipuleerde verkiezingen, namelijk die van 30 juli 2018 in Zimbabwe, gedurende de periode 2004-2017 in Venezuela, in 2018 in het Verenigd Koninkrijk en 2006 in de VS. De CEO van Smartmatic is Antonio Mugica, hier is hij in 2017…met - het zal u niet verbazen - Bill Gates.


De voormalige voorzitter van Smartmatic, Mark Malloch Brown, bemoeit zich al sinds de jaren tachtig met verkiezingen in andere landen namens de heersende elites...maar hij moest die rol na de Amerikaanse verkiezingen van 2020 opgeven omdat Smartmatic te veel ongewenste aandacht trok. Hij had echter wel geluk en werd president van de kleurenrevolutie-outfit van zijn oude vriend George Soros, Open Society Foundations.

Sheinbaum en de huidige president Andrés Manuel López Obrador (AMLO) zijn naar verluidt nauwe politieke bondgenoten en vertegenwoordigen beiden de Morena-partij. De uitkomst van de verkiezingen lijkt de Morena-partij te hebben gepositioneerd voor een aanzienlijke reeks wetgevende overwinningen, waardoor ze misschien een supermeerderheid hebben gekregen. Deze uitkomst werd voor een groot deel veroorzaakt door de arbeidersklasse en de lagere inkomensgroep, die AMLO krachtig steunen.

Houd in gedachten dat AMLO in wezen een zachtsocialist was/is met een sterk nationalistisch karakter. De financiële markten houden niet van het nationalistische aspect van AMLO; Wall Street geeft de voorkeur aan een multinationale bedrijfspoliticus en een meer fascistisch beleidssysteem dat gemakkelijker door bedrijven kan worden gekocht. Het andere aspect dat AMLO aan de andere kant van de multinationals plaatste, was zijn traditionele energiebeleid (goedkope en overvloedige olie en gas).

Het lijkt erop dat Claudia Sheinbaum een ​​politieke visie heeft die vergelijkbaar is met AMLO, met uitzondering van het energiebeleid. Sheinbaum is meer een politicus op het gebied van klimaatverandering, een Green New Deal en hernieuwbare energie. De vooruitzichten van Sheinbaum op het gebied van het energiebeleid geven reden te vermoeden dat Amerikaanse belangen een vinger in de Mexicaanse verkiezingspap hebben gehad.

Gezien het feit dat AMLO niet op één lijn lag met Joe Biden, zal het interessant zijn te kijken hoe deze transitie uitpakt. Sinds de Mexicaanse president Joe Biden in diens ovale kantoor confronteerde met het energiebeleid, zijn de zaken steeds verder geëscaleerd. Vergeet ook niet dat Mexico zich niet heeft aangesloten bij de Build Back Better-zelfmoordmissie, of bij de sancties tegen Rusland.

Houdt verder in gedachten dat het niet alleen president Trump was die de migranten blokkeerde en de zuidgrens van de VS veiligstelde, het was AMLO die meer dan 50.000 actieve militairen gebruikte om de migratiestroom van illegale 'aliens' te stoppen. Het is geen verrassing dat, terwijl Biden de Mexicaanse regering probeert te ondermijnen, AMLO de karavanen naar de grens laat stromen. Bedenk ook dat de Amerikaanse inlichtingengemeenschap operaties uitvoert in Mexico; en in 2023 riep AMLO de VS al op te stoppen met Amerikaanse activiteiten om de Mexicaanse politiek te beïnvloeden.

Het Sinaloa-kartel wordt beschouwd als het meest dominante kartel van Mexico. Hun binnenkomst in de VS omvat Arizona, Laredo, Texas en Tijuana, maar hun bronpunt is de Filippijnen. Hun belangrijkste centrum in Mexico is Mexico-Stad. De CIA is sinds de jaren veertig actief op de Filippijnen. Manilla wordt beschouwd als het hoofdkwartier van Zuidoost-Azië. USAID heeft fondsen van de Amerikaanse belastingbetaler gebruikt om 'gezinsplanning' aan de Filipijnen te bieden, wat heeft geresulteerd in een nulgroei van de bevolking, met een kostprijs van meer dan 6 miljard dollar.

Net als in Oekraïne is het waarschijnlijk dat de 6 miljard dollar aan hulp clandestien werd verdeeld onder de CIA, die de Sinaloa-bende inschakelde en hielp bij het verschepen van de drugs, waaronder fentanyl, naar de VS.

De corruptie is zo wijd verspreid onder deze Amerikaanse agentschappen dat het inperken van de inspanningen het aantal moorden alleen maar vergroot. Mexicaanse kartels – klokkenluiders van de CIA – niemand is immuun.

[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][4 juni 2024]

 

Afdrukken Doorsturen