Het wachten is op de beslissende false flag operatie

Het interview van de Amerikaanse president Joe Biden met het tijdschrift TIME, gepubliceerd op 4 juni, is informatief over de plannen van de Amerikaanse president Joe Biden om zowel Rusland als China tot de Derde Wereldoorlog te provoceren – waarbij hij de oorlog in Oekraïne gebruikt als excuus voor een Amerikaanse invasie van Rusland.Tot niemands verrassing zijn de hersendode en gehersenspoelde idioten die de NAVO leiden al begonnen met het inzetten van troepen in Oekraïne. Deze troepen verbergen hun banden met het land niet zoals voorheen; nu wordt het openlijk gedaan :

De NAVO begint gevechtstroepen naar Oekraïne te sturen. Soldaten uit Polen, Frankrijk, Groot-Brittannië, Finland en andere NAVO-leden arriveren in grotere aantallen.

Frankrijk heeft publiekelijk aangekondigd troepen/militaire ‘trainers’ naar Oekraïne te sturen. (Spoiler Alert: troepen en huurlingen van het Franse Vreemdelingenlegioen vechten al meer dan twee jaar tegen Russische troepen in Oekraïne, maar de nieuwe troepen zullen publiekelijk worden erkend door Frankrijk). Om niet achter te blijven, praten facties in Duitsland tegelijkertijd over het oproepen van 900.000 militaire reserves (om tegen Rusland te strijden).

Hoewel Rusland zegt dat er ruim 3.100 huurlingen in Oekraïne zijn, zijn de nieuw aangekomen troepen dus geen huurlingen. Ze zijn in uniform, hun thuisland wordt via insignes uitgeroepen. Ze zijn vooral geconcentreerd in het westelijke deel van het land, hoewel ze in sommige gevallen dicht bij de daadwerkelijke gevechten in het oosten liggen.

De NAVO laat weten dat dit geen gevechtssoldaten zijn, maar dat ze in Oekraïne zijn om geavanceerde westerse apparatuur te bedienen. Maar als ze op de Russen schieten, is de enige juiste manier om hun aanwezigheid te interpreteren dat ze een actieve rol spelen in de schietoorlog.

Dit is min of meer hetzelfde patroon dat de VS hanteerden toen zij “adviseurs” naar Vietnam stuurden. In feite waren het Amerikaanse Special Forces die betrokken waren bij de strijd.

Dit soort militaire acties komen in wezen neer op een oorlogsverklaring van twee van de grootste vazalstaten van de VS in de NAVO, naast de opperbevelhebber in Washington. We zijn er vrij zeker van dat het Kremlin deze ontwikkelingen op die manier zal interpreteren. En niet te vergeten: het waren het Franse leger onder Napoleon in 1812, en het Duitse leger onder Hitler in 1941-1944, die Rusland binnenvielen. Ook hier zijn we er vrij zeker van dat het Kremlin een institutioneel geheugen/geschiedenis heeft van wat de Duitsers en Fransen de afgelopen paar eeuwen hebben gedaan.

Dus de Fransen en Duitsers proberen het  voor de derde keer, in alweer een derde eeuw op rij, oorlog te voeren tegen Rusland en deze te verslaan; in wat waarschijnlijk nog een hypergewelddadig, mislukt, stompzinnig, catastrofaal, enorm destructief militair debacle zal zijn dat de verliezen/slachtingen van de Duitse en Franse legers (en burgers n de EU) in de afgelopen tweehonderd jaar ver zal overtreffen. De eeuwen gaan langzaam voorbij, de militaire technologie gaat vooruit, en toch veranderen het militaire beleid en de politieke mentaliteit van de Europese Deep State-machtsmakelaars niet. Ze hebben absoluut niets van de geschiedenis geleerd.

Dit zal niet goed aflopen voor de NAVO, aangezien Rusland al duidelijk heeft gemaakt dat het dergelijke troepen als vijandelijke strijders beschouwt. Omdat Oekraïne geen lid is van de NAVO, is artikel 5 hier ook niet van toepassing. Ze kunnen zich daar dus niet achter verschuilen om Russische aanvallen te vermijden.

Ons gevoel is dat Rusland weet wat het moet doen, en zodra deze troepen Oekraïne binnenkomen, zijn ze vogelvrij. De idioten die de NAVO leiden hadden beter moeten weten dan deze troepen in te zetten. Het laat zien hoe afgesloten van de werkelijkheid de VS en haar vazalstaten in Europa tegenwoordig zijn. Deze mensen brengen de wereld steeds dichter bij de Derde Wereldoorlog, maar het kan hen niets schelen - wat de risico's en gevolgen dan ook zijn.

De malaise die het Westen momenteel treft, is voelbaar. Staatslieden uit het verleden in het Westen zouden de zaken nooit zo ver hebben laten komen, noch zouden zij op een nieuwe wereldoorlog gokken door Rusland voortdurend op deze manier onder druk te zetten. Dit is roekeloos op een niveau dat alles in de moderne geschiedenis overtreft.

Wat ons het meeste stoort aan dit alles is dat het totaal onnodig is. Als er rekening was gehouden met de legitieme veiligheidsbelangen van Rusland, had de hele oorlog voorkómen kunnen worden. Maar de arrogantie van de VS en haar vazalstaten kent geen enkele grens. Ze begrijpen nog steeds niet dat ze Rusland niet kunnen verslaan in een landoorlog in Europa, maar ze zullen er uiteindelijk wel achter komen als ze besluiten nog meer troepen te sturen, spoedig of in ieder geval na de Amerikaanse verkiezingen in november.

De oorlog in Oekraïne staat op het punt om in een andere, veel hogere versnelling terecht te komen. De NAVO zal niet stoppen. Voorbij een bepaald punt zullen de Russen kernraketten afvuren op doelen in NAVO-landen (en ons land staat bovenaan op het Kremlin-lijstje).  Zowel D. Medvedev als V. Poetin hebben onlangs in openbare verklaringen zeer bot en direct gewaarschuwd voor dat scenario. Als de NAVO zich niet terugtrekt, zal er een bredere oorlog komen, een grote oorlog - mogelijk een uitwisseling van kernraketten.

Dat lijkt precies te zijn wat de NAVO-landen willen. De zeer korte videoclip hieronder van het Britse parlementslid Andrew Bridgen legt de hele smerige zaak precies uit: de Derde Wereldoorlog is al aan de gang; het is al begonnen. De onvoorstelbaar domme schapen die de overgrote meerderheid van de publieke massa vormen, begrijpen dat nog niet, maar ze zullen naar verwachting binnen een maand of twee worden geïnformeerd, waarschijnlijk in de periode juli-augustus. Luister naar wat het Britse parlementslid Andrew Bridgen zegt:


De zeldzame politicus die de waarheid spreekt. Hij weet wat er gaat komen, en het is niet mooi.

Het Kremlin begrijpt heel goed dat de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Polen, de Baltische landen, Finland, Zweden, enz. op dit moment een grote oorlog tegen Rusland aan het opvoeren zijn, ver over de rode lijn. voorbij de oorlog die in Oekraïne woedt. De hele zaak staat op het punt om veel intenser te worden, wat een andere manier is om te zeggen dat het spectaculaire False Flag Attack-seizoen waarschijnlijk de komende weken zal worden uitgerold, misschien zelfs nu, in juni of juli - iets om de domme, door het verstand gecontroleerde slaven in de NAVO-landen alvast in een ijlende oorlogskoorts te brengen.

Verwacht iets schandaligs, afschuwelijks, iets dat de geest en zintuigen van de massa verbijstert en schokt, dat een belediging is voor de mensheid, iets barbaars en monsterlijks in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië of misschien wel in ons land - of misschien zelfs in al deze landen op dezelfde dag, of binnen een kort tijdsbestek. Wat het ook is, het zal uiteraard aan Poetin en Rusland worden toegeschreven, of misschien aan de Iraniërs/Noord-Koreanen/Palestijnen/andere schurken du jour. En de massa zal dan verlangen naar wraak, precies op basis van een door de heersende westerse elite geschreven script.

We bevinden ons in een geprogrammeerde wereld, in een geënsceneerd, mondiaal drama - in veel opzichten zoals een enorme Hollywood-speelfilm - maar in plaats van een budget van een miljard dollar ligt het budget in de orde van vele biljoenen dollars. In plaats van een handvol leidende sterren en één- of tweeduizend figuranten zijn er honderden prominente sterren en letterlijk miljarden figuranten op de mondiale set. En voor speciale effecten worden kosten noch moeite gespaard!

Kan het worden vermeden? Op dit moment lijkt het onwaarschijnlijk. De komende maanden lijken uitzonderlijk problematisch. Zullen er in november normale presidentsverkiezingen plaatsvinden in de U$A? Afgaande op de truc die Zelensky in Oekraïne heeft uitgehaald, misschien niet. En wat gebeurt er na de ‘niet-normale’ verkiezingen – of niet-verkiezingen, al naar gelang het geval? Meer dan waarschijnlijk iets ongewoons.

False flag-provocaties in de (Amerikaanse) proxy-oorlog van de NAVO tegen Rusland in Oekraïne vinden er al met grote regelmaat plaats.
Rusland wint de oorlog – nu in het derde jaar – en de NAVO-wapenwitwaszwendel met zijn neo-nazi-regime in Oekraïne valt uit elkaar. Dus wat te doen?

Slechts twee weken na een terreuraanslag in de buurt van Moskou waarbij 144 burgers om het leven kwamen, een gebeurtenis die door de westerse mainstream media ronduit werden toegeschreven aan islamitische jihadisten en waarvan westerse regeringen categorisch beweerden dat deze niets te maken had met het Oekraïense regime dat het steunt, is er een golf van andere twijfelachtige gebeurtenissen zichtbaar. Onmerkbaar verandert westerse propaganda in omvang richting flase flag-gebeurtenissen als gevolg waarvan de vlam in de pan kan slaan.

Rusland werd ervan beschuldigd chemische wapens te hebben gedropt op Oekraïense soldaten en tegelijkertijd te proberen de grootste civiele kerncentrale van Europa op te blazen. Begin april verschenen er berichten in de westerse mainstream media met de kenmerkende tekenen van desinformatiecampagnes door niet-geverifieerde beweringen te doen dat het Russische leger gasgranaten op Oekraïense troepen liet vallen. Er werd ook gemeld dat er dagelijks chemische wapens werden gebruikt om Oekraïense posities nabij Lyman en Chasiv Yar in de oblast Donetsk aan te vallen. De bron van deze informatie was naar verluidt een ‘Amerikaanse gevechtsmedicus’ die diende in de gelederen van de Oekraïense strijdkrachten. Dat detail alleen al doet vermoeden dat er sprake is van geplante desinformatie.

Ook was er weinig verhullende propaganda over berichten dat de kerncentrale van Zaporozyhe (ZNPP) onder voortdurend artillerievuur van drones kwam te liggen. Die aanvallen waren sinds vorig jaar tot stilstand gekomen. Nu zijn ze terug, alsof je de klok er op gelijk kunt zetten.
Westerse mainstream media hebben hun eerdere patroon herhaald om duidelijk te maken dat het niet duidelijk is of het de Oekraïense of de Russische kant is die op de ZNPP schiet – waardoor ze een nucleaire catastrofe riskeren die Europa zou overspoelen door radioactieve neerslag. De indruk werd gewekt dat het Russische aanvallen op de ZNPP zouden kunnen zijn geweest - wat belachelijk is omdat Russische troepen de kerncentrale controleren nadat ze deze in maart 2022 hadden ingenomen, kort nadat ze in Oekraïne hadden ingegrepen om de agressie van het door de NAVO gesteunde regime een halt toe te roepen. Rusland heeft aan de VN gedocumenteerd bewijs geleverd dat de Oekraïense kant de ZNPP herhaaldelijk heeft aangevallen met door de VS geleverde artillerie en NAVO-logistiek. Toch geven de westerse mainstream media en het IAEA van de VN zich over aan de belachelijke schertsvertoning dat Russische strijdkrachten een kerncentrale zouden kunnen beschieten die zij in bezit hebben en waarover zij zeggenschap hebben.

Net als de gruwelijke massamoord in het Crocus City Hall bij Moskou op 22 maart verschuift de proxy-oorlog van de NAVO naar een totaal hybride terrorisme. De NAVO-as heeft de conventionele oorlogsvoering op het slagveld verloren vanwege de eigen zwakke positie en de superieure vuurkracht en militaire tactieken van Rusland.

De NAVO-machten worden wanhopig door de dreigende historische nederlaag. Ze hebben een ongekend grote hoeveelheid politiek en financieel kapitaal geïnvesteerd in het winnen van een proxy-oorlog om Rusland te verslaan – en ze staan ​​nu op het punt het onderspit te delven met verwoestende verliezen. Dit is de koortsachtige context waarin de Franse president Emmanuel Macron zich uitspreekt over het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne en andere NAVO-leiders die wanhopige pleidooien houden voor meer wapenvoorraden en verplichte militaire dienstplicht. Hun krankzinnige proxy-oorlog is een monumentaal debacle dat rampspoed voorspelt voor het politieke establishment in het Westen, inclusief de liegende propagandanieuwsmedia. Te midden van deze wanhoop op een zinkend schip van Titanic-proporties zullen ons inziens de NAVO-machten volledig in false flagmodus gaan om voor wat hectische afleiding te zorgen. Het probleem voor hen is dat we hier al vele malen eerder zijn geweest, en dat de hele wereld hun smerige draaiboek kan doorzien.

Omdat de VS goed zijn in het gebruiken van false flagaanvallen om het binnendringen in andere landen te rechtvaardigen, is de kans groot dat er één wordt gecreëerd die ze vervolgens kunnen gebruiken om een directe aanval op Rusland te rechtvaardigen, met brede steun van NAVO- en niet-NAVO-landen. De aanval zou op Amerikaans of Europees grondgebied kunnen plaatsvinden, maar u kunt er zeker van zijn dat deze eraan komt. De VS en de NAVO zouden zelfs gek genoeg kunnen zijn om een ​​gebeurtenis op Chinese bodem te veroorzaken en Rusland de schuld te geven. Een dergelijke false flagaanval zou bijzonder gevaarlijk zijn en waarschijnlijk jammerlijk mislukken.

En wat betreft zo'n false flag-gebeurtenis die tot een ongekende escalatie kan leiden: wij zetten ons geld in op één tijdens ​​de Olympische Spelen van Parijs. De komende weken en maanden zullen we het weten.......

[Alle links, bronnen, documenten en meer informatie uitsluitend voor abonnee's][5 juni 2024]

 

Afdrukken Doorsturen